na-internet-uniklo-video-z-chystaneho-starcraftu-ii-heart-of-the-swarm-video
Novinka Na internet uniklo video z chystaného StarCraftu II: Heart of the Swarm [video]

Na internet uniklo video z chystaného StarCraftu II: Heart of the Swarm [video]

Jan Černý

Jan Černý

15. 12. 2010 11:00 4

Pokud netrpělivě vyhlížíte pokračování druhého dílu StraCraftu, máme pro vás video z údajného závěru.

Reklama

Před několika dny se na YouTube objevilo zajímavé z pokračování úspěšné real-time strategie StarCraft II. Blizzardu se to samozřejmě nelíbilo, a tak požádal Google o odstranění videa z YouTube. Naštěstí existuje plno duchaplných redaktorů, kteří se rozhodli video stáhnout a zazálohovat. Díky nim se dostalo až ke mně a nyní si jej můžeme společně prohlédnout. Kromě PCTuningu jsem kopii uložil i na svůj YouTube kanál, tak uvidíme, jak dlouho tam vydrží.

Na internet uniklo video z chystaného StarCraftu II: Heart of the Swarm [video]
i Zdroj: PCTuning.cz

Moc detailů známo není. Na Blizzconu byla k vidění krátká ukázka bunkru zmutovaného s Ultraliskem. Nicméně na detaily a podrobnější informace příliš nečekejte – Craig Canessa, ředitel Bettle.netu, se totiž nechal slyšet, že dříve než za rok a půl další díl nevyjde. Doplnil jej také Rob Pardo: „Vždycky jsme měli spoustu nápadů a dokonce i několik návrhů, avšak skutečná tvůrčí práce na sequelu začíná až nyní. Nehodláme multiplayer rozšiřovat o záplavu nových ras, jistých rozšíření se ale každopádně dočká“.

Blizzard nemá v současné době lidské zdroje. Téměř všechny vývojářské týmy pracují intenzivně na dalších datadiscích pro World of Warcraft, který tvoří drtivou většinu Blizzardu. Není se co divit, že datadisk Catalysm láme prodejní rekordy. Zbytek týmů pracuje na finální podobě Diabla 3, a také na StarCraft II: Heart of the Swarm. Intra pak zadávají k výrobě zkušený animačním studiím jako The Third Floor. Z jeho dílny také pochází uniklé video. Blizzard celou situaci odmítnul komentovat a dále maže videa.

Zdroj: Kotaku

Nepřehlédněte:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama