android-3-0-predveden-v-tabletu-od-motoroly-video
Novinka Android 3.0 předveden v tabletu od Motoroly [video]

Android 3.0 předveden v tabletu od Motoroly [video]

Lukáš Voříšek

Lukáš Voříšek

8. 12. 2010 10:00 2

Sotva jsme se stačili rozkoukat z vydání Androidu 2.3 pro chytrá mobilní zařízení, máme tu informace o další dlouho očekávané verzi. Ta je zaměřena na nasazení v tabletech.

Reklama

Dlouho očekávaný Android 3.0 (Honeycomb), kterého se oficiálně dočkáme v příštím roce, byl krátce představen na prototypu tabletu od společnosti Motorola. Krátkou ukázku práce se systémem měl nastarosti jeden z klíčových lidí Andoidu - Andy Rubin. Z videa si můžete všimnout předělaného prostředí, které je pro velké displeje mnohem vhodnější, než tomu bylo u předchozích verzí systému. K vidění je i nová verze aplikace Google Maps, ale co mnohé jistě zaujme je tablet samotný. Jedná se o zařízení postaveném na operačním systému Android 3.0, desetipalcovém displeji a o potřebný výkon se stará Nvidia Tegra 2. Lze očekávat, že většina výrobců své Andoidí tablety představí na veletrhu CES v Las Vegas, který se bude konat v první polovině ledna.


Perlička na závěr: Jak jistě víte, prototypy podobných zařízení jsou extrémně drahou záležitostí, podle zmínky ve videu má tento hodnotu 10 000 dolarů!

Nepřehlédněte:

Zdroj: Androidcentral.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama