zatkla-ho-policie-doma-mel-videohry-a-konzole-za-pul-milionu-dolaru
Novinka Zatkla ho policie. Doma měl videohry a konzole za půl milionu dolarů

Zatkla ho policie. Doma měl videohry a konzole za půl milionu dolarů

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 12. 2010 15:30

Je zřejmé, že „majitel“ nezískal tuto sbírku výhodným nákupem na eBay.

Reklama

Minulý týden kanadská internetová média veřejnost informovala, že několik maskovaných lupičů přepadlo a následně odcizilo dva kamiony, které převážely tisíce videoher a doposud neupřesněný počet herních konzolí Sony (PlayStation 3, PlayStation Portable). Vzniklá škoda byla vyčíslena na několik milionů dolarů. Policie ihned po krádežích varovala, aby lidé a obchodníci nenakupovali konzole a videohry za podezřele nízké ceny.

Minulý týden navíc oznámila, že se ji podařilo pravděpodobně zatknout jednoho z možných pachatelů. V Torontu si políčila na 39letého Jasona Meaduse, u kterého při domovní prohlídce našla 3600 videoher a několik herních konzolí v celkové hodnotě půl milionu dolarů. Zda-li má zboží, které u něj policisté zajistili, spojitost s loupeží, není zřejmé. Pravděpodobnost je však vysoká. Je totiž k nevíře, že by někdo sbírku v takovém rozsahu získal například nákupem přes eBay.

15. listopadu stál jeden z kamionů s nákladem zaparkován v ulici Eastern Ave v kanadském Bramptonu. Následující den byl vedle něj postaven druhý kamion. Oba potom další den někdo ukradl. Soud s obviněným Jasonem Meadusem začne v lednu. Co myslíte, začne do té doby zpívat nebo své komplice podrží?

Zatkla ho policie. Doma měl videohry a konzole za půl milionu dolarů
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: 1 2 3

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama