zakladni-desky-rady-fatal1ty-se-vraci-s-novym-vyrobcem
Novinka Základní desky řady Fatal1ty se vrací s novým výrobcem!

Základní desky řady Fatal1ty se vrací s novým výrobcem!

Michal Hlaváč

Michal Hlaváč

2. 12. 2010 11:00 3

Všichni si jistě vzpomínáme na legendární řadu základních desek Fatal1ty od společnosti Abit. Nyní se tato řada základních desek vrací na scénu a mnohé z nás překvapí, kdo je jejím novým výrobcem.

Reklama

Legendární základní desky Abit Fatal1ty byly skvělé svým výkonem, zpracováním i možnostmi pro přetaktování. Značku Fatal1ty používala společnost Abit, ale dle aktuálních a nepotvrzených informací by nově značku Fatal1ty měla používat společnost Asus. Blížící se výroba základních desek Fatal1ty bude obsahovat čipovou sadu Intel P67 a patici LGA1155.

Základní desky řady Fatal1ty se vrací s novým výrobcem!
i Zdroj: PCTuning.cz

Na „špionážním“ obrázku výše můžete vidět pravděpodobnou příští základní desku řady Fatal1ty, která naznačuje více než dobré vztahy s ROG (Republic of Gamers). Oficiální odhalení by mohlo proběhnout nejpravděpodobněji během CES 2011. Blížší specifikace a ceny stále nejsou známy a v nejbližší době nejspíš ani nebudou. Nezbývá nám než doufat, že staronová základní deska Fatal1ty, nyní od společnosti Asus, bude stejně dobrá nebo lepší než její předchůdkyně z dílen Abitu. Co myslíte? Jedná se o „kachnu“ nebo se skutečně dočkáme pokračování legendární řady základních desek?

Zdroj: TCM

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama