turnaj-world-gamemaster-tournament-v-counter-strike-1-6-jiz-zna-sve-viteze
Novinka Turnaj World GameMaster Tournament v Counter Strike 1.6 již zná své vítěze

Turnaj World GameMaster Tournament v Counter Strike 1.6 již zná své vítěze

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 11. 2010 09:30

Dne 13.listopadu se pražská herna Battlezone zaplnila fanoušky a hráči nejhranější FPS hry, Counter-Strike 1.6. Právě tam se totiž konal World GameMaster Tournament v CS 1.6.

Reklama

Counter-Strike je jedna z nejhranějších online her vůbec. V této akční hře, hrající se obvykle 5v5, jde o to, aby tým Counter-Terrorist znemožnil položení bomby na dvě bombová plantoviště. Druhá strana, Terrorist, se naopak snaží na tyto cílová stanoviště dostat, položit bombu a ubránit případně celé bomboviště, dokud bomba nevybouchne, čímž vyhrají kolo. World GameMaster Tournament patří mezi neprestižnější turnaje roku, které se konají takřka po celém světe. Hráči různých her, od StarCraftu přes Counter-Strike až ke Call of Duty, se tak utkávají o velice lákavé ceny. Vlastníkem ochranné známky World GameMaster Tournament je světový gigant, společnost ASUS, která stojí za zřízením těchto populárních turnajů.

Letos se turnaj uskutečnil v netradičním formátu 2v2. Na hráče čekaly zajímavé a nepříliš hrané mapy, což slibovalo spoustu zábavy a opravdu parádní podívanou pro všechny přítomné fanoušky. Do offline finále se týmy dostaly přes čtyři online kvalifikace, které probíhaly na herním portálu Grunex.com. Šestnáctka nejlepších si posléze zajistila místo právě na této LAN akci. Pro ty nejlepší byly připraveny mobilní telefony od společnosti Garmin Asus, jejichž celková cena přesáhla 40 tisíc korun. Finalisté hned u vstupu dostali originální tričko, kšiltovku a klíčenku právě s motivem tohoto prestižního turnaje. Jak ovšem celý turnaj dopadl?

Na třetím místě se umístil tým M POWER, který si tak domů odnesl smart telefony v hodnotě 5 000 Kč. Na stříbrném stupínku se usadil celek BABYLON, na které čekaly telefony v částce 6 500 Kč. Na nejvyšší stupínek se dostal a vítězem WGT CS 1.6 se tak stává tým Praha - KNO, který vyhrál smart telefony v hodnotě téměř 10 tisíc korun. Dle ohlasů hráčů se turnaj povedl a byl velice zajímavým zpestřením.

Turnaj World GameMaster Tournament v Counter Strike 1.6 již zná své vítěze
i Zdroj: PCTuning.cz

Vítězná dvojice z týmu Praha - KNO, Tomáš „oskar“ Šťastný a Tomáš „zEro“ Bojanovský. Na této akci nechyběl také štáb GrunexTV, které tak přináší exkluzivní reportáž. Tu můžete shlédnout na stránkách Grunexu zde.

Zdroj: Grunex

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama