grippit-1-revolucni-klavesnice-nebo-ulet-video
Novinka Grippit 1: Revoluční klávesnice nebo úlet? [VIDEO]

Grippit 1: Revoluční klávesnice nebo úlet? [VIDEO]

Michal Hlaváč

Michal Hlaváč

20. 11. 2010 12:00 6

Společnost Grippity od dnešního dne nabízí jedinečnou šanci pořídit si revoluční klávesnici za zajímavou cenu v předprodeji. Při prvním pohledu na klávesnici si jistě mnoho z vás pomyslelo, že se jedná pouze koncept, ale věřte tomu, že tato klávesnice jde skutečně do prodeje.

Reklama

Grippit 1 je dokonalým ovladačem multimediálního domácího centra. Jeho perfektní kombinace velikosti herního ovladače s plnohodnotnou QWERTY klávesnicí a s funkcí myši. Jako velmi zajímavou možnost vidím psaní ze zadní strany této klávesnice(backtyping). Chlapíci ze společnosti Grippity Ltd. jsou přesvědčeni, že takové razantní inovace v designu a použitelnosti ovládání domácích multimediálních center jsou potřebné. Proto se také rozhodlo o velmi zajímavé  zaváděcí ceně pro předobjednávky Grippit 1, do konce roku je možné předobjenat si toto ovládací zařízení za poměrně příznivou cenu $60 amerických dolarů.

Grippit 1: Revoluční klávesnice nebo úlet? [VIDEO]
i Zdroj: PCTuning.cz

Otázkou ovšem je, zda má takový ovladač vůbec nějakou šanci uspět, protože podle mého názoru celé zařízení vypadá velice zvláštně a jeho využitelností si nejsem zcela jistý. V následujícím videu se můžete podívat, co předcházelo vývoji tohoto zařízení.

Zdroj: Grippity

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama