google-docs-jsou-nyni-mobilnejsi-nez-kdykoliv-driv
Novinka Google Docs jsou nyní mobilnější než kdykoliv dřív

Google Docs jsou nyní mobilnější než kdykoliv dřív

Michal Hlaváč

Michal Hlaváč

18. 11. 2010 11:00

Google Docs je velmi efektivní pracovní nástroj, pokud máte stabilní a aspoň trochu rychlejší internet. Své dokumenty máte vždy u sebe.

Reklama

Jak začít používat Google Docs? Je to velmi snadné! Stačí zajít na docs.google.com zaregistrovat se a můžete pracovat. Pak když si na mobilním telefonu budete prohlížet dokument stisknete tlačítko Upravit a editace dokumentu, který potřebujete pozměnit může začít.

Google Docs jsou nyní mobilnější než kdykoliv dřív
i Zdroj: PCTuning.cz
Google Docs jsou nyní mobilnější než kdykoliv dřív
i Zdroj: PCTuning.cz

 

S Google Docs je vždy snažší udělat svou práci efektivněji a být produktivnějšími. Jedna drobnost do teď Google Docs chyběla, ale nyní můžeme být nadšení, protože díky cloud computingu můžeme používat Google Docs i v mobilních prohlížečích. To znamená, že můžeme pracovat kdekoliv a kdykoliv se nám to hodí a nemáme s sebou notebook, protože nám postačí pouze mobilní telefon s internetovým prohlížečem a připojením.

Společnost Google v několika příštích dnech spustí anglickou verzi pro zařízení s iOS 3.0+ včetně iPADu a Android Froyo (verze 2.2). Postupně bude přidána podpora pro další jazyky, takže se snad brzy dočkáme i české mutace a určitě jim to v Googlu půjde velice dobře vzhledem k jejich pracovním podmínkám.

Zdroj: GoogleBlog

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama