verbatim-netbook-usb-micro-flash-disk-pro-netbooky
Novinka Verbatim Netbook USB — micro flash disk pro netbooky

Verbatim Netbook USB — micro flash disk pro netbooky

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

13. 11. 2010 10:00 4

Pokud jste vlastníkem nějakého malého přenosného počítače, typicky netbooku a schází vám diskový prostor, mohl by se vám hodit nový produkt od firmy Verbatim.

Reklama

Verbatim vydal mrňavé flash disky, které ocení zejména vlastníci netbooků případně nového Apple MacBook AIR. Všechny tyto zařízení mají snad jedinou nevýhodu — malý diskový prostor. To by mohl vyřešit produkt od Verbatimu, Netbook USB. V podstatě je to jenom miniaturní flash disk, který můžete mít neustále připojený v USB portu, a neměl by vám nijak vadit.

Verbatim Netbook USB — micro flash disk  pro netbooky
i Zdroj: PCTuning.cz

Netbook USB má rozměry 17,15 × 14,85 × 7,7 mm a váží pouhé 2 gramy. Z USB disk vyčnívá pouze o 5 mm a nemusí se použít pouze v netboocích, ale kdekoliv jinde, kde je USB port. Verbatim udává minimální rychlost čtení a zápisu 10 MB/s, resp. 3 MB/s. Maximální bude 30 MB/s, což je strop USB 2.0. Pokud vás disk zaujal, zkuste vyjádřit svůj názor diskuzi. Byl by pro vás zajímavý test flashdisků? Zajímá vás srovnání výkonu USB 2.0 a 3.0? Rychlé řadiče pro flashky už vyrábí JMicron, VIA i Toshiba.

Verbatim Netbook USB — micro flash disk  pro netbooky
i Zdroj: PCTuning.cz

Netbook USB disk se už prodává v kapacitách 8, 16 a 32 GB za doporučenou cenu 419 Kč, 829 Kč a 1 669 Kč. Mikro disk můžete zakoupit v těchto obchodech.

Zdroj: Verbatim

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama