prijdte-se-podivat-na-wgt-ve-hre-counter-strike-1-6
Novinka Přijďte se podívat na WGT ve hře Counter-Strike 1.6

Přijďte se podívat na WGT ve hře Counter-Strike 1.6

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 11. 2010 13:30

Po online kvalifikacích je na řadě offline finále, na které se kvalifikovalo celkem 16 nejlepších týmů a které bude stát rozhodně za to.

Reklama
Přijďte se podívat na WGT ve hře Counter-Strike 1.6
i Zdroj: PCTuning.cz

13.listopadu se pražská herna Battlezone zaplní hráči populární FPS hry Counter-Strike 1.6, jedné z nejhranějších online her vůbec. V této akční hře, hrající se obvykle 5v5, jde o to, aby tým Counter-Terrorist znemožnil položení bomby na dvě bombová plantoviště. Druhá strana, Terrorist, se naopak snaží na tyto cílová stanoviště dostat, položit bombu a ubránit případně celé bomboviště, dokud bomba nevybouchne, čímž vyhrají kolo. A právě v tomto režimu a formátu 2v2, se bude konat další offline finále prestižního turnaje WGT, ve kterém se tentokrát bude hrát o ceny za více než 40 tisíc korun. Pro ty nejlepší jsou připraveny mobilní telefony od firmy Garmin Asus.

Přijďte se podívat na WGT ve hře Counter-Strike 1.6
i Zdroj: PCTuning.cz

Pro všechny účastníky je jako na každém offline turnaji připraveno občerstvení ve formě zákusků of firmy 7Days a energetických nápojů Big Shock! Celá akce bude navíc monitorována štábem GrunexTV, která z této LAN akce posléze přinese reportáž. Fanoušci se navíc budou moci zúčastnit doprovodné soutěže, ve které se bude hrát o lákavé ceny. Přijďte se i vy podívat na jeden z nejlépe dotovaných turnajů v Counter-Strike 1.6 v tomto roce. Vstup je zdarma.

Zdroj: Grunex

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama