zitra-amd-predstavi-plany-na-rok-2011
Novinka Zítra AMD představí plány na rok 2011

Zítra AMD představí plány na rok 2011

Z. Obermaier

Z. Obermaier

8. 11. 2010 17:37 4

Zítra bude velký den pro AMD, na chystané konferenci nás čeká oznamení mnoha novinek

Reklama
Zítra AMD představí plány na rok 2011
i Zdroj: PCTuning.cz

Zítra bude velice vzrušující den pro fandy nových IT technologií a produktů. Čeká nás nejen novinka na poli grafických karet, ale také zahájení konference Analyst Day od AMD. Ta je z velké části vždy věnovaná výsledkům za uplynulý rok a spoustě nudných prezentací. Druhá polovina dne bývá tradičně zajímavější - dojde na představení plánů do budoucna.

Zástupci společnosti představí roadmapu nejen grafických karet, ale také procesorů CPU a APU. Bude opět prezentován výkon procesrou Llano, a možná i dalších úsporných čipů postavených na jádru Bobcat. Kdo se těšil na demo očekávaného serverového-desktopového procesoru architektury Bulldozer, bude ale asi zklamán. Žádný procesor zřejmě ještě není vyroben, nebo je zatím pouze ve formě prototypů, které ještě nejdou prezentovat. To ale nevadí, zcela jistě se dozvíme aktuální data uvedení, výroby a mnoho dalších podrobností.

Tuto událost si zcela jistě nenechte ujít, jistě se zítra objeví řada slajdů a uvedených informací. Pokud máte čas a chete být přímo "u toho", jděte ráno na tuto stránku. Tam se dozvíte link na přímý přenos na webu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama