tz-svetovy-sampionat-v-pretaktovani-asus-1156-zahajen
Novinka TZ: Světový šampionát v přetaktování ASUS 1156 zahájen

TZ: Světový šampionát v přetaktování ASUS 1156 zahájen

Mirek Kočí

Mirek Kočí

4. 10. 2010 17:00 2

Máte kuráž? Pokud ano, pusťte se do klání ve kterém se hraje o řadu hodnotných cen.

Reklama

Společnost ASUS spustila on-line šampionát v přetaktování, jehož se mohou zúčastnit uživatelé základních desek s paticí Intel LGA 1156. Osmitýdenní maratón klání sestává z několika různých soutěží, přičemž jejich vítězové budou vyhlašováni každý týden. Soutěžící získávají body na základě svých týdenních výsledků a ten, který bude mít na konci šampionátu nejvyšší skóre, získá titul šampióna v přetaktování ASUS 1156.

TZ: Světový šampionát v přetaktování ASUS 1156 zahájen
i Zdroj: PCTuning.cz

Kromě hlavního vítěze a týdenních vítězů budou ve velkém finále vyhlášeni také vítězové šampionátu v jednotlivých státech. Šampiónem každé země se stane uživatel, který bude mít v daném státu nejvyšší skóre. Každý týden proběhne osm různých soutěží a výherci získají základní desky, notebooky, Eee PC a spousty dalších produktů ASUS. Uživatelé, kteří se šampionátu aktivně nezúčastní, se mohou alespoň zapojit do týdenního slosování o ceny.

TZ: Světový šampionát v přetaktování ASUS 1156 zahájen
i Zdroj: PCTuning.cz

Pro přihlášení do soutěže je třeba, abyste vlastnili počítač se základní deskou ASUS. V soutěžích založených na výsledcích syntetických testů 3DMark je třeba použít základní desku a grafickou kartu od společnosti ASUS. Kompletní pravidla a informace najdete na stránkách www.asus1156.com.

Zdroj: TZ ASUS

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama