mva-monitory-benq-s-led-podsvicenim-v-prodeji-budou-jiz-za-mesic-ale-my-zname-ceny-i-detaily
Novinka MVA monitory BenQ s LED podsvícením – v prodeji budou již za měsíc, ale my známe ceny i detaily

MVA monitory BenQ s LED podsvícením – v prodeji budou již za měsíc, ale my známe ceny i detaily

Jan Černý

Jan Černý

1. 10. 2010 12:00 6

Včera se do Brna, Mekky všech českých počítavých novinářů, přijel pochlubit BenQ novými MVA monitory. Známe veškeré specifikace i koncové ceny.

Reklama

Taiwanký BenQ patří mezi největší výrobce LCD monitorů díky cenově dostupným modelům u kterých nehraje hlavní roli cena ale i kvalita. V nejbližších dnech se na trh dostanou nové LCD monitory s MVA matricí, které mají jako první na světě LED podsvícení. Že je se v BenQ klade důraz na kvalitu, potvrdili i přední zástupci společnosti pro Evropu. Po nedávných problémech s kvalitou levných TN displejů LG Dislays se vrátil ke starým dobrým matricím od AU Optronics a s monitory jako GL2030M se v budoucnu na trhu nesetkáte, potvrdil Vincent Chin (Marketing Communications Director) a Matúš Výbošťok (Team Leader CZ&SK). Po včerejší prohlídce v BenQ Show-trucku to mohu jen potvrdit.

MVA monitory BenQ s LED podsvícením – v prodeji budou již za měsíc, ale my známe ceny i detaily
i Zdroj: PCTuning.cz

Asi nejzajímavěji působí model VW2420H. Již na první pohled zaujme elegantním designem Ultra-Slim, který se vyznačuje tenkým tělem a úzkou nohou. Jedinou vadou na kráse jsou měkké plasty, na kterých půjdou vidět vlasové škrábance, na druhou stranu, znáte někoho, kdo si svůj monitor čistí hrubým hadrem? Dále rozšiřuje svoji nabídku herní monitor BenQ XL2410T s podporou 3D Vision vyvíjenou s dvojicí profesionálních hráčů Counter-Strike. A čím, se od konkurence liší? Umí přepínat do režimu FPS (First Person Shooting) pro minimalizaci input-lagu či zobrazení dvou obrazů vedle sebe PBP (Picture By Picture). Na velké množství upravených fotek se můžete těšit dnes večer.

Zdroj: BenQ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama