video-airscouter-futuristicky-displej-v-brylich
Novinka Video: AiRScouter futuristický displej v brýlích

Video: AiRScouter futuristický displej v brýlích

Michal Hlaváč

Michal Hlaváč

19. 9. 2010 14:00 3

Společnost Brother se nám vrací a to s unikátním displejem, který nám promítne obraz v brýlích. Je to sice zatím pouze hudba budoucnosti než takové zařízení budeme mít doma, ale myslím si, že i tak to stojí za zveřejnění, protože jistě nejsem jediný, kdo by něco takové chtěl mít doma!

Reklama

Někdy v červenci tohoto roku se společnost Brother zmínila o něčem s názvem AiRScouter, tenkrát ovšem nikdo nejspíš nečekal, že se bude jednat o vyloženě futuristický displej integrovaný v brýlích. Nyní je k dispozici dokonce video a několik obrázků tohoto velmi zajímavého „udělátka".

Video: AiRScouter futuristický displej v brýlích
i Zdroj: PCTuning.cz

Brýle mají průhledné displeje, což by nás mohlo trochu překvapit, ale díky těmto průhledným displejům probíhá projekce obrazu „přímo na sítnici oka". Ve videu uvedeném níže zástupce společnosti Brother uvádí, že při použití AiRScouteru se jedná o 16" displej, který je vzdálen zhruba 1 metr od očí. Jediné technické parametry, které jsou zatím známé je rozlišení 800 x 600 picelů a jas 600cd/m2. První kusy AiRScouteru najdou své využití v průmyslových aplikacích až později se dostanou na běžný trh. Doufejme, že bude možné takové zařízení propojit s mobilním telefonem, protože v tom vidím největší možné využití takového displeje. Pro lepší představu o fuknci AiRScouteru se podívejte na video.

zdroj: CrunchG

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama