asus-et2400-multimedialni-centrum-v-monitoru
Novinka ASUS ET2400: multimediální centrum v monitoru

ASUS ET2400: multimediální centrum v monitoru

Satepek

Satepek

17. 9. 2010 09:00

Hledáte vysoký výkon pro přehrávání videa a hraní her, ale nemáte doma prostor pro velké, hlučné a žravé počítače? Zkuste se při výběru zaměřit na koncept All-in-one PC.

Reklama

Společnost ASUS uvádí na tuzemský trh novou řadu All-in-one počítačů z řady ET2400, které se vyznačují kompaktními rozměry a elegantním designem. Celý počítač se totiž ukrývá v útrobách 23,6" LCD panelu. Uvnitř šasi naleznete kvalitní širokopásmové reproduktory s technologií SonicMaster. Ty byly vyvíjeny ve spolupráci se společností Bang & Olufsen ICEpower. Uživatelé si mohou vybrat ze sedmi různých konfigurací s procesory AMD Athlon II X2 nebo Core i3/i5/i7. U vyšších modelů je také samozřejmostí dotykový displej, poslední USB 3.0 pro rychlé externí disky a Bluetooth 3.0 pro spárování s mobilním telefonem (nejzajímavější konfigurace naleznete dole v tabulce).

ASUS ET2400: multimediální centrum v monitoru
i Zdroj: PCTuning.cz

U nejlépe vybaveného modelu ET2400XVT najdete grafickou kartu NVIDIA GeForce GTS 360M (N11E-GS) schopnou provozu NVIDIA GeForce 3D Vision v jednodušších hrách či 3D filmech. Ve vybraných modelech nechybí ani televizní karta či HDMI. V ceně všech modelů také vedle myši a klávesnice nástěnný držák. Při detailním prozkoumání všech parametrů je jasné, že All-in-one počítače nikdy nemohou konkurovat klasickým desktopů. Na druhou stranu ušetří na stole hodně místa, protože jsou navrženy z mobilních a desktopových komponent.

ASUS ET2400: multimediální centrum v monitoru
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Zdroj: TZ ASUS

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama