amd-a-valve-uz-distribuuji-catalysty-pres-steam
Novinka AMD a Valve už distribuují Catalysty přes Steam

AMD a Valve už distribuují Catalysty přes Steam

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

16. 9. 2010 11:00 17

AMD spojila své síly s vydavatelem Valve.Těžit z toho budou uživatelé služby Steam.

Reklama

Vývojářský tým AMD se spojil s Valve na projektu, který přinese uživatelům služby Steam a zároveň vlastníkům grafických karet AMD Radeon automaticky nejnovější ovladače Catalyst. Rozhodnutí, že budou aktualizovat ovladače grafických karet skrze Steam, je z důvodu rostoucí digitální distribuce na této službě a zároveň fakt, že 87 % hráčů, kteří vlastní DX11 kompatibilní kartu, mají právě AMD.

AMD a Valve už distribuují Catalysty přes Steam
i Zdroj: PCTuning.cz

"Steam je evoluce v hraní na počítačích a online hrách a možnost, aktualizovat ovladače Catalyst skrze Steam platformu může pomoci zvyšovat herní zážitek (myšleno výkon) uživatelům produktů AMD Radeon," řekl Ben Bar-Haim, corporate vice president softwarového oddělení AMD. "AMD Gaming Evolved a Valve sdílejí 'Hráč na prvním místě'. Nyní máme možnost spolupracovat a zajistit tak co nejlepší zážitek pro PC hráče."

"Valve je velmi potěšeno, že může spolupracovat s AMD a poskytnout tak automatické aktualizace ovladačů vlastníkům produktů AMD," řekl Jason Holtman, ředitel pro rozvoj podnikání Valve.

Jaký je váš názor? Přešli by jste kvůli této vychytávce na herní službu Steam nebo si ovladače raději nainstalujete ručně? Vyjadřovat se můžete v komentářích nebo na našem facebookovém profilu.

Zdroj: TCMagazine, Steam, vlastní

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama