edici-asus-rog-doplnila-deska-rampage-iii-formula
Novinka Edici ASUS ROG doplnila deska Rampage III Formula

Edici ASUS ROG doplnila deska Rampage III Formula

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 9. 2010 12:00

Koncová cena produktu pro overclockery se bude pohybovat okolo hranice 300 dolarů.

Reklama

ASUStek představil oficiálně základní desku Rampage III Formula z edice Republic of Gamers (ROG), která přináší mnoho funkcí pro hráče a overclockery. Deska staví na čipové sadě Intel X58, která disponuje podporou šestijádrového procesoru Intel Core i7 980X, technologií hardwarového přetaktování ROG Connect, funkcí GameFirst  nebo univerzálním programem správy napájení.

Edici ASUS ROG doplnila deska Rampage III Formula
i Zdroj: PCTuning.cz

Rozhraní ROG Connect umožňuje vzdálenou úpravu systémových parametrů pomocí USB kabelu prostřednictvím notebooku či stolního PC. Vše funguje na čistě hardwarové úrovni, kdy je za pomoci vzdálené konzoly prováděno monitorování zdrojů, čímž je umožněno přetaktování a testování systému při plně využitém potenciálu počítače.

Edici ASUS ROG doplnila deska Rampage III Formula
i Zdroj: PCTuning.cz

Novinka je vybavena zvukovým řešením Supreme FX X-Fi 2 s podporou prostorového zvuku EAX 5.0 a reprodukcí hudby THX TruStudio PRO, dále používá některé spolehlivé technologie, včetně digitálních VRM a kvalitních kondenzátorů. Rampage III Formula je vyrobena z materiálů, které plně odpovídají ryze herní charakteristice desky, díky čemuž účinně odolává dlouhodobému působení tepla. Koncová cena pro zákazníky je stanovena na hodnotu ± 300 dolarů (5 800 Kč).

Zdroj: TZ ASUS

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama