wgt-ve-starcraft-2-na-grunexu
Novinka WGT ve StarCraft 2 na Grunexu!

WGT ve StarCraft 2 na Grunexu!

Mirek Kočí

Mirek Kočí

4. 9. 2010 11:00

Jeden z nejpopulárnějších světových turnajů World GameMaster Tournament (WGT) má svoje zastoupení také na tuzemské herní scéně.

Reklama
WGT ve StarCraft 2 na Grunexu!
i Zdroj: PCTuning.cz

Tentokrát si pro vás herní portál Grunex.com za spolupráce se společnostmi Asus, Intel a ABC Data připravil opravdu excelentní turnaj ve strategické hře StarCraft 2, ve kterém se hraje o ceny v celkové hodnotě převyšující 20 tisíc korun! Na finálový turnaj, který se uskuteční 2.10.2010 v pražské herně Battlezone, se ovšem probojují jen ti nejlepší a to přes online kvalifikace, která budou probíhat právě na webu Grunexu. Celkem se bude hrát 10 online kvalifikací, ze kterých pokaždé postoupí dvojice finalistů. Šance dostat se tak mezi dvacítku nejlepších na finálový turnaj je tedy opravdu vysoká. Přihlášení do první online kvalifikace je již spuštěno, další ovšem na sebe nenechají dlouho čekat. Celkový harmonogram s kompletními informacemi a pravidly naleznete v oficiálním článku turnaje ZDE.

Kromě vysoké prestiže a kvality turnaje jsou největším lákadlem také ceny, které v celkové hodnotě přesahují částku 20 tisíc korun. Pro nejlepšího je připravena nadupaná základní deska z herní série Republic of Gamers Rampage III Extreme v přibližné hodnotě 9 tisíc korun, pro druhého pak základní deska ASUS P7P55D-E Premium za 7 tisíc korun a pro třetího v pořadí je připravena grafická karta ASUS ENGTX 465 za neskutečných 5 tisíc korun.

WGT ve StarCraft 2 na Grunexu!
i Zdroj: PCTuning.cz

Na své si přijdou také fanoušci této hry a návštěvníci Facebooku. Pro získání oficiálního plakátu nebo originální hry StarCraft 2 totiž stačí se stát fanouškem Grunexu na Facebooku a napsat na zeď SC2 WGT! Tímto se zařadíte o slosování a výhra může být právě vaše! Lehčí způsob, jak získat Blizzard ceny, skutečně není.

P.S - na FaceBooku je i PCTuning.cz - postačí kliknout na tento odkaz.

Zdroj: TZ Grunex

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama