asus-ma-nove-notebooky-do-kancelare-s-eyefinity
Novinka ASUS má nové notebooky do kanceláře s Eyefinity

ASUS má nové notebooky do kanceláře s Eyefinity

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 9. 2010 10:00 2

Firemní notebooky mají hliníkovou konstrukci a kvalitní zabezpečení dat. 

Reklama

Počítače (14“ a 15,6“ s LED) jsou vybaveny pevnými disky odolnými proti otřesům a nabídnou několik možností bezpečného přístupu, včetně přihlášení pomocí speciální karty nebo otisků prstu a ochranu prostřednictvím TPM modulu. Všechny modely prošly testy odolnosti proti pádům a tlaku. Ceny těchto notebooků se v závislosti operačním systému a hardwarové výbavě budou pohybovat od 13 000 do 27 000 Kč s DPH. Základem jim jsou procesory Intel Core i3/i5 (základní Core i5-520M), 2 GB operační paměti a 320GB pevný disk. Přítomna je také baterie Boston-Power Sonata, jenž by měla nabídnout vysoký výkon i po 900 cyklech, což je trojnásobek oproti základním bateriím. Příjemná je také vychytávka v podobě Xpress Charge - baterii je za 90 minut možné nabít na 90 procent její kapacity.

ASUS má nové notebooky do kanceláře s Eyefinity
i Zdroj: PCTuning.cz
ASUS má nové notebooky do kanceláře s Eyefinity
i Zdroj: PCTuning.cz

 

ASUS má nové notebooky do kanceláře s Eyefinity
i Zdroj: PCTuning.cz

Dále zde naleznete funkce Smart Card, TPM, ASUS Secure Delete pro kompletní vymazání dat během okamžiku. Volitelně pak můžete počítač dovybavit Intel Intel Anti-Theft Technology a Computrace LoJack for Laptops, můžete jej tak sledovat v případě krádeže. Bussines řada (B) je vybavena technologií AMD Eyefinity - můžete k notebookům připojit současně až trojici panelů.

Oproti tomu řada P, jež v současnosti zahrnuje modely PL80, P50, P42 a P52, disponuje technologií NVIDIA Optimus, která v závislosti na momentálně vyžadovaném výkonu automaticky přepíná mezi integrovaným grafickým procesorem a diskrétní grafikou (ATI 5470, NVIDIA 310). I zde jsou obsaženy některé zajímavé funkce - např. ASUS Scene Switch a Palm-proof. Stejně jako Bussines edice využívá i P řada procesory Intel Core i3/i5, pevné disky odolné proti otřesům a funkce pro zabezpečení, jako například ASUS Secure Delete.

Zdroj: TZ ASUS ZDNet

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama