apple-predstavil-nove-ipody
Apple Novinka Apple představil nové iPody

Apple představil nové iPody

Helmich Jiří

Helmich Jiří

2. 9. 2010 19:00 5

Apple letos hýří novinkami. Po iPhone 4 a nových desktopech představil také nové iPody.

Reklama

iPod Shuffle, Nano a Touch se dočkaly významných designových změn a iPod Classic byl zcela vyřazen z rodiny produktů. Díky serveru Engadget, který měl všechny kousky k dispozici se můžeme podívat, co je u jablečné rodinky přehrávačů nového.

Apple představil nové iPody
i Zdroj: PCTuning.cz

U iPodu Shuffle vyslyšel Apple nářky uživatelů třetí generace a nový model postavil na základech generace druhé. Od vyspělejších bratříčků zdědil voiceover a playlisty. Jinak je do iPod Shuffle tak, jak ho známe. Za 2 GB verzi zaplatíte $49.

Apple představil nové iPody
i Zdroj: PCTuning.cz

Zato iPod nano se od základů změnil. Velikostí odpovídá modelu Shuffle, avšak dostal do výbavy multitouch displej. Není na to nano příliš malý? To ukážou až první recenze tohoto kousku. Podle recenzentů serveru Engadget si stačí s nano 10 minut hrát a naučíte se ho perfektně ovládat. K dispozici jsou kromě přehrávače také hodiny, stopky, prohlížeč fotek. nano je vybaven klipsnou. Ceny jsou jasné - $149 za 8GB a $179 za 16GB verzi.

Apple představil nové iPody
i Zdroj: PCTuning.cz

Má iPod Touch retina displej jako iPhone 4 nebo nemá? To byla jedna ze základních otázek veřejnosti, který se o uvedení nových modelů zajímala. Odpověď zní: ano. Displej, který si pochvaluje každý, kdo vezme iPhone 4 do ruky, je integrován také do iPod Touch. Přítomny jsou také přední a zadní snímač obrazu (pro funkci FaceTime), které zvládají zachytit HD obraz. Cena už příliš nepotěší, za 8GB zaplatíte $229, za 32GB pak $299 a nakonec 64GB vás vyjde na $399. Nový iPod Touch je o něco lehčí. Oproti iPhone 4 je také kulatější (není potřeba nasazovat bumper?) a podstatně tenčí. Podle recenzentů Engadget však zadní snímač obrazu není ten samý 5MPix snímač jaký znají z iPhone 4, rozdíl je prý obrovský.

Rozhodně se podívejte na videa a fotky ve zdrojových novinkách, stojí za to!

Zdroje:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama