tz-alza-cz-oslavi-uz-sestnacte-narozeniny
Novinka TZ: Alza.cz oslaví už šestnácté narozeniny

TZ: Alza.cz oslaví už šestnácté narozeniny

Mirek Kočí

Mirek Kočí

31. 8. 2010 18:45 16

Největší obchod s počítači a elektronikou v České republice bude řádně slavit.

Reklama

Alza.cz slaví 4.9.2010 své 16. narozeniny a tak připravuje bohatou oslavu. Ve spolupráci s vybranými partnery přiveze první zářijovou sobotu do Holešovické tržnice adrenalinové atrakce, akční show a ve vlastním showroomu uspořádá přehlídku technologických novinek ze světa počítačů a elektroniky. K vidění zde budou například 3D televize, zákazníci si budou moci vyzkoušet 3D hraní a také exkluzivně předvede revoluční herní systém Microsoft Kinect. Atraktivní program bude připraven i pro vaše drahé polovičky a ratolesti.

TZ: Alza.cz oslaví už šestnácté narozeniny
i Zdroj: PCTuning.cz

Soutěžit se bude o ceny, jejichž celková hodnota přesahuje 250 000 korun. Každý, kdo se bude chtít soutěží zúčastnit, si zakoupí Hrací kartu za symbolických 20 korun. Vybranou částku potom Alza zdvojnásobí a věnuje svému dlouholetému partnerovi - občanskému sdružení Život dětem. Celá suma bude následně použita k nákupu nových přístrojů do dětských oddělení českých nemocnic.

TZ: Alza.cz oslaví už šestnácté narozeniny
i Zdroj: PCTuning.cz

Atraktivní bonus ocení převážně dámy. Připraven bude tým kadeřnic a vizážistek, které o ně budou pečovat, zatímco se děti zabaví na řadě atrakcí. Sákací hrady, facepainting, dětské soutěže, dílničky, stavebnice LEGO  - to vše jim udělá radost K vidění budou inteligentní roboti, robotičtí brouci, křečci a další téměř sci-fi hračky. Dostane se také na doprovodný program zahrnující bike show, streetdance vystoupení či bodypaintingovou show.

Zdroj: TZ Alza

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama