plantronics-gamecon-777s-poradna-sluchatka-pro-hardcore-hrace
Novinka Plantronics GameCon 777s: Pořádná sluchátka pro hardcore hráče

Plantronics GameCon 777s: Pořádná sluchátka pro hardcore hráče

Michal Hlaváč

Michal Hlaváč

30. 8. 2010 18:00 4

Pro ty z vás, kteří berou své hraní vážně a potřebují k tomu mít perfektní audio doprovod, aby věděli, co se kde ve hře děje, tak právě pro vás přichází společnost Plantronics se sluchátky GameCon 777s.

Reklama

Plantronics GameCon 777s je skvělý headset, který díky technologiím Dolby Headphone a Dolby ProLogic IIx umožňuje vytvoření 7.1 kanálového zvuku, což je pro hráče jistě velmi přínosné. Pokud při hře nepoužíváte TeamSpeak, Skype nebo jiný herní „pokec", tak si mikrofon můžete otočit úplně mimo.

Plantronics GameCon 777s: Pořádná sluchátka pro hardcore hráče
i Zdroj: PCTuning.cz

Sluchátka jsou po designové stránce velmi povedená, jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a mají naprosto dokonalé balení! Na balení se můžete podívat ve videu uvedeném níže. Sluchátka můžete připojit pomocí USB nebo 3.5mm jacku a to jak k PC tak i k Macu. Ergonomické zpracování je přímou výzvou k nonstop hraní her, velmi lehké, plně nastavitelné a velice pohodlná sluchátka, co víc si může hráč přát?

Obvyklá cena za kterou můžete tato sluchátka objednat je 80 GBP (cca 2 400 Kč), není to nejpříznivější cena, ale za taková sluchátka jistě pro mnoho hráčů přijatelná.

Zdroj: HEXUS

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama