grunex-starcraft-2-czech-official-cup
Novinka Grunex Starcraft 2 Czech Official Cup

Grunex Starcraft 2 Czech Official Cup

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 8. 2010 10:00 2

Předposlední prázdninový víkend odstartoval herní portál Grunex fenomenální turnaj ve hře StarCraft 2. Turnaj byl výjimečný hned v několika bodech.

Reklama
Grunex Starcraft 2 Czech Official Cup
i Zdroj: PCTuning.cz

Tím nejdůležitějším bodem se pro hráče stalo partnerství herního portálu Grunex.com a distrubutora Activision/Blizzard pro ČR a SR, společností ABC Data s.r.o. Turnaje se zúčastnil plný počet 128 hráčů, což z turnaje udělalo doposud největší StarCraft 2 turnaj na domácí herní scéně. Turnaj se odehrál speciálním systémem. Hlavního turnaje pro 128 hráčů se mohl zúčastnit naprosto kdokoliv. Prvních 8 hráčů z tohoto hlavního turnaje se probojovalo do finálového turnaje, kde se utká proti 8 nasazeným hráčům.

Grunex Starcraft 2 Czech Official Cup
i Zdroj: PCTuning.cz

Nasazení hráči jsou dlouhodobě špičkou v České a Slovenské republice, proto v aktuálně probíhajícím finálovém turnaji máme postaráno o napínavé a kvalitní souboje. Výsledky všech zápasů z hlavní fáze turnaje naleznete na tomto odkazu, finálový turnaj můžete sledovat zde. S polovinou nasazených hráčů byl na stránkách Grunexu zveřejněn také rozhovor. Finalisté se mohou těšit na oficiální ceny od Blizzardu. Herní portál Grunex.com do budoucna plánuje další velké turnaje v této oblíbené hře.

Zdroj: TZ Grunex

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama