je-zahadnym-zarizenim-z-obrazku-microsoft-arc-touch-mouse
Novinka Je záhadným zařízením z obrázku Microsoft Arc Touch Mouse?

Je záhadným zařízením z obrázku Microsoft Arc Touch Mouse?

Michal Mitrega

Michal Mitrega

10. 8. 2010 11:00 1

Minulý týden umístil Microsoft na internet obrázek záhadného zařízení, které se chystá oficiálně představit. Podle všeho by se mělo jednat o Arc Touch Mouse.

Reklama

Arc Touch Mouse se objevila v ceníku několika distributorů s produktovým kódem RVF-00003 za doporučenou cenu 70 dolarů. Microsoft se tak zřejmě snaží postavit konkurenci nové vícedotykové myšce Magic Mouse od Apple. Záhadný obrázek uvolnila divize Microsoft Hardware skrze svůj Twitter účet minulý týden. Doména arctouchmouse.com patří Microsoftu a v současné době přesměrovává na vyhledávací engine Bing.

Je záhadným zařízením z obrázku Microsoft Arc Touch Mouse?
i Zdroj: PCTuning.cz

Podle vnitřních zdrojů z Microsoftu by se měla Arc Touch Mouse začít prodávat někdy během září tohoto roku. První prodejní verze myšky bude zřejmě jednodotyková, ale vícedotykový upgrade softwarového spíše než hardwarového rázu je velmi pravděpodobný.

Arc Touch Mouse by měla být designem velmi podobná svému tlačítkovému předchůdci. Myš bude používat vícedotykovou technologii Frustrated Total Internal Reflection (FTIR), která ja založená na odrazu světelných paprsků těsně pod povrchem prstů uvnitř myšky.

Zdroj: SlashGear
 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama