jak-dopadla-modernizace-dell-precision-m6500
Novinka Jak dopadla modernizace DELL Precision M6500?

Jak dopadla modernizace DELL Precision M6500?

Michal Hlaváč

Michal Hlaváč

22. 7. 2010 13:00 6

Mnoho lidí si pořizuje klasické PC právě kvůli velkým možnostem rozšiřitelnosti, ale společnost DELL dokáže vložit monstrózní sílu pracovní stanice do „obyčejného" notebooku.

Reklama

Většina majitelů notebooků je smířena s tím, že nikdy nebude mít možnost rozšířit svůj notebook, tak jako by tomu bylo v případě klasické pracovní stanice. Nyní však společnost DELL inovovala svou nejvyšší řadu notebooků a je možné do modelu DELL Precision M6500 dát až 32 GB DDR3 RAM. Toto velké množství operační paměti je umožněno pomocí 4 DIMM slotů. Dále nám tento vskutku ultimátní notebook nabízí 17" displej, procesor Intel Core i7 Extreme Edition a grafickou kartu nVidia Quadro FX 3800M. DELL také upozorňuje na to, že jejich notebook je první, který nabízí takovou kombinaci komponent a obří množství paměti.

Jak dopadla modernizace DELL Precision M6500?
i Zdroj: PCTuning.cz

Pokud si budete chtít tento notebook pořídit, tak budete muset rozbít určitě více jak jedno prasátko, protože suma bude jistě závratná, ale věřím, že pokud někdo takový notebook s extrémním množstvím operační paměti potřebuje a skutečně jej využije, tak na cenu příliš koukat nebude.

Zdroj: Softpedia

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama