finale-turnaje-rog-underground-ve-starcraft-2-beta-ovladl-favorit
Novinka Finále turnaje RoG Underground ve StarCraft 2 beta ovládl favorit

Finále turnaje RoG Underground ve StarCraft 2 beta ovládl favorit

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 7. 2010 19:00 6

Poslední červnový víkend v Brně patřil turnaji Republic of Gamers Underground ve hře StarCraft2 beta. 

Reklama

Akce se zúčastnilo celkem osm předních českých hráčů, kteří měli k dispozici nejnovější herní notebooky ASUS G73 z řady Republic of Gamers. V nejlepší formě se předvedl podle očekávání zkušený Tomáš „PredY“ Pospíšil, který si po triumfu v sérii Republic of Gamers turnajů odnesl kromě prvenství z této unikátní akce i cenu v podobě grafické karty ASUS EAH5770 CuCore.

Další informace o turnaji naleznete zde:

  • Rozhovory s hráči - http://www.hitpoint.cz/rozhovory-na-rog-underground/
  • Fotogalerie - http://www.hitpoint.cz/rog-underground-lan-fotky/
  • RoG Sestřih - http://www.youtube.com/watch?v=GIyhbpqvdS8

Notebook ASUS G73

V současnosti nejvýkonnější herní notebook na světě, jehož design je inspirován neviditelným bombardérem F-117 Stealth. V současné verzi G73Jh je notebook na trhu v konfiguraci s procesorem Intel Core i7 720QM, 17,3“ displejem s rozlišením 1920x1080 pixelů, pevným diskem o kapacitě 1TB a pamětí 8GB. Hráči ocení i výkonnou grafiku ATI Radeon HD5870 1GB DDR5. Nový model ASUS G73Jw, který bude na českém trhu během několika týdnů, obsahuje jako první na světě mobilní grafické jádro NVIDIA nové generace s podporou 3D technologie v rozlišení 1080p. Nově se tedy hráči mohou u modelu G73 těšit na 3D hraní a jemnější grafiku.

ASUS podporuje hráčskou komunitu

ASUS dlouhodobě sponzoruje českou hráčskou komunitu. Již několik let organizuje největší herní akci u nás – World GameMaster Tournament v Brně, a podílí se i na několika menších herních akcích po celé republice. Nově sponzoruje dívčí tým ASUS ladies, který na přelomu června a července reprezentoval Českou republiku na prestižním turnaji Electronic Sports World Cup v Paříži, který je neoficiálním mistrovstvím světa v počítačových hrách.

Zdroj: TZ ASUS

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama