Na nové podložce pod myš společností Rude Gameware je možné grilovat
autor: I.Putivlskyy , publikováno 6.7.2010

Už jste asi slyšeli o mnohých, kvalitních, herních podložkách. Nabízí odolný povrch a výborné vlastnosti. Zkuste se na to kouknout z jiné stránky. Umožní vám dnešní podložky nerušené grilování? Odpovím za vás, ne. Ale až na Teflon & Steel Mouse Surface.

Hlavním hrdinou v dnešní novince je bezesporu velice zajímavá herní podložka pod myš, společnosti Rude Gameware. Teflon & Steel Mouse Surface neoslní zákazníky speciální výrobní technologii, nebo například zabudovanou kalkulačkou spolu s USB-hubem, ale může vám velmi dobře posloužit třeba jako gril. Ano, slyšíte dobře, jako gril!  Podložka je vyrobená z ocelové slitiny a teflonu. A to znamená, že se hodí nejen na hraní všelijakých počítačových pecek, ale i pro nečekaná využití, kupříkladu ke grilovací party. Teplo odolný povrch dovolí připravovat na Teflon & Steel Mouse Surface nejrůznější jídla: smažená vajíčka, kotlety, řízky, barbecue atp. Půjdeme li do detailů, tak se ukáže, že povrch podložky má ocelovou konstrukci, na kterou je zespoda nanesená gumová vrstva pro lepší přilnavost. Hořejšek tvoří výše zmiňovaný teflon.

Na nové podložce pod myš společností Rude Gameware je možné grilovat

Jistě se mnou budete souhlasit, že Teflon & Steel Mouse Surface je opravdově výhodná koupě, oproti jiným profesionálním, herním podložkám, které se snaží přilákat zákazníky marnými sliby typu: nabídneme vám „nepřekonatelně přesné pohyby, zrychlení, ovládání“. Za cenu $30, dostanete šikovného pomocníka, kterého využijete asi nejen ke hraní. Je to velmi originální doplněk. Za tvůrčí kreativitu vývojářů minimálně za sebe bych dal nejvyšší ocenění. A co vy?

Zdroj: engadget.com



Tagy: Rude Gameware progaming podložka Teflon & Steel Mouse Surface  
 
Komentáře k článku
RSS
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!
6.7.2010 18:33:07   89.173.22.xxx 537
no konecne, to je ten spravny doplnok k Fermi. Idealne k SLI GTX480 a k tomu rost
6.7.2010 18:55:32   95.82.154.xxx 481
těch pruhů na mase? je vidět že maso dělali normálně na grilu a pak ho jen hodili na podložku takže bych to až tak slavně neviděl...
6.7.2010 18:57:46   89.173.5.xxx 311
Presne to som kcel napisat - ze kde sa na plochej podlozke vygrilovali pruhy? A za dalsie - pouzivat na teflonovom povrchu kovovu naberazku je fakt idiotske.
6.7.2010 21:23:37   95.102.202.xxx 102
Ale este pozornejší človek si vsimne ze ten gril je zatvarací kukajte horný lavý roh je to zatvaracie ako vaflovač zhora podložka neni len medzierky a zospodu to maso mozno je opečené na celko
7.7.2010 08:20:37   95.82.154.xxx 11
z takovyho fláku masa by celá ta podložka byla během chvilky totálně zakapaná štávou takže je vidět že maso jen udělali na grilu a pak ho položili na podložku
6.7.2010 19:01:35   193.86.150.xxx 182
Chlapci trochu nedomysleli
Tady je přesně vidět chytrost PR.
6.7.2010 19:31:01   90.177.62.xxx 95
overclocking napsal:
Presne to som kcel napisat - ze kde sa na plochej podlozke vygrilovali pruhy? A za dalsie - pouzivat na teflonovom povrchu kovovu naberazku je fakt idiotske.


No ona i ta gumová část se velmi dobře snáší s teplem...

A kdy už se končeně tenhle autor naučí česky a používat čárky ? 2 chyběn umístěné čárky a jeden nesprávný pád jenom v titulku....
6.7.2010 22:37:07   90.177.62.xxx 35
No vida. Jedna čárka pryč. Teď ještě vymazat tu druhou... a pak ještě vyměnit tu čárku nad I za tečku a titulek bude v pořádku. Do rána by se to dalo stihnout ne?
7.7.2010 05:48:25   90.177.62.xxx 36
Tak ještě tu čárku ve slově "společností" a už to bude v pořádku. Jinak slušný výkon - zatím to vypadá na průměr 6 hodin na čárku.
6.7.2010 23:23:54   90.176.254.xxx 27
xkryspin napsal:
chyběn

co to je za slovo?
7.7.2010 03:09:27   83.240.107.xxx 72
krásné že je to z teflonu a oceli.. ale ty smrady z gumy zespodu můžou být nádherné.. a pak i ty přiotrávené pokrmy na tom stvořené, no ňamka ne ?
8.7.2010 08:33:29   213.151.83.xxx 00
Přesně to jsem chtěl napsat .. ta guma bude super. :-)

Redakce si vyhrazuje právo odstranit neslušné a nevhodné příspěvky. Případné vyhrady na diskuze(zavináč)pctuning.cz

47 čtenářů navrhlo autorovi prémii: 15.5Kč Prémie tohoto článku jsou již uzavřené, děkujeme za váš zájem.
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.