acer-aspire-predator-ag7750-je-pry-pripraven-dominovat-svetu
Novinka Acer Aspire Predator AG7750 je prý připraven dominovat světu

Acer Aspire Predator AG7750 je prý připraven dominovat světu

Michal Hlaváč

Michal Hlaváč

30. 6. 2010 10:00 10

Kolekce notebooků Acer se v posledních měsících rozrostla opravdu o mnoho kusů, ale Acer si uvědomuje, že především pro komunitu hardcore hráčů počítačových her nebude nikdy grafická karta ani procesor v notebooku dost dobrý a pokud ano, tak za velmi vysokých finančních nároků a právě proto je tu Acer Aspire Predator AG7750.

Reklama

Aby bylo možné uspokojit hráčskou komunitu, která touží po špičkové grafické kartě a extrémním výkonu, přináší společnost Acer svůj nový stolní počítač s názvem Aspire Predator AG 7750. Podle společnosti Acer je jejich Predator schopen "ovládnout svět". To je sice trochu extrémní tvrzení, ale když se na AG 7750 podívámé blíže, tak zjistíme, že se jedná o velmi výkoný a skvěle designově zpracovaný (kvalitu plastů nemůžu ohodnotit, nesáhl jsem si) herní počítač za celkem přijatelnou cenu. Já bych řekl, že tu možná máme to nejlepší, co kdy Acer světu představil, ale já mám k Aceru všeobecně poměrně negativní vztah.

Acer Aspire Predator AG7750 je prý připraven dominovat světu
i Zdroj: PCTuning.cz

Grafický výkon zajišťuje grafická karta nVidia GeForce GTX 470 s plnou podporou nVidia 3D Vision, ale i když je tento počítač na zobrazování ve 3D připraven, tak si budete muset pořídit ještě vhodný monitor, který Vám umožní 3D zobrazení využít. Na základní desce je usazen skvělý procesor Intel Core i7-930 se čtyřmi jádry a je podporovaný 12 GB DDR3 operační paměti. K dispozici je také 1.5 TB Hot Swap SATA pevný disk a místo pro další 4 SATA pevné disky v útrobách Predatora, které zaručí dostatečnou kapacitu do budoucna, kdyby Vám 1.5 TB bylo málo. Dále Predator disponuje 7.1 kanálovou zvukovou kartou, čtečkou paměťových karet, má osvětlení pod dvířky skříně a mnoho volných PCI Express slotů a jeden PCI slot pro další karty. Predator také nabízí celou řadu možností připojení externích zařízení pomocí 11 portů USB 2.0 (5 ve předu, 6 ze zadní strany), IEEE 1394, dva eSATA porty, dva ethernetové porty RJ45, dva DVI-D porty (až šest se třemi grafickými kartami), TV-out, šest konektorů pro audio a mnoho dalších.

Acer Aspire Predator AG7750 je prý připraven dominovat světu
i Zdroj: PCTuning.cz

Cena za minimální konfiguraci začíná na $1999 amerických dolarech (cca 42 000 Kč).

Zdroj: HotHW

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama