microsoft-kinect-si-bude-mozne-predobjednat
Novinka Microsoft Kinect si bude možné předobjednat

Microsoft Kinect si bude možné předobjednat

I.Putivlskyy

I.Putivlskyy

16. 6. 2010 18:00 4

Internetový obchod GameStop.com začíná příjímat předobjednávky na nově představený projekt z dílny Microsoft. Microsoft Kinetic si bude možné koupit buď samostatně, nebo v některém z nabízených balíčků. 

Reklama

Na nedávné tiskové konferenci byl demonstrován světu velice zajímavý, přejmenovaný projekt Microsoft Natal (Kinect). Na probíhající výstavě E3 ještě ani nebyla oficiálně oznámena cena projektu a internetový obchod GameStop už začíná přijímát předobjednávky za 150$ (okolo 3200 Kč).

Microsoft Kinect si bude možné předobjednat
i Zdroj: PCTuning.cz

Krom toho, GameStop nabízí předobjednávky na 300$-vý balíčky Kinect Arcade, obsahující v základu Xbox 360 Arcade spolu s novopečeným Kinectem. Objednáte-li 400$-vý balíček, dostáváte do rukou konzoli Xbox 306 Elite a Kinect.

Microsoft Kinect si bude možné předobjednat
i Zdroj: PCTuning.cz

Na otázku, proč křemíkový gigant Microsoft nenabízí ovládací systém Kinect spolu s nově vydanou, štíhlou verzí Xbox 360 (obsahuje 250GB HDD, Wi-Fi, kvalitní šasi) zatím není známa odpověď, možná se to změní v budoucnu. Uvidíme. Zatím je stoprocentně známá a potvrzená startovací cena Kinectu v USA: 150.

Zdroj: engadget.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama