sunbeamtech-uvedla-regulatory-ventilatoru-smart
Novinka Sunbeamtech uvedla regulátory ventilátorů Smart

Sunbeamtech uvedla regulátory ventilátorů Smart

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 6. 2010 13:40

Komponenty je zapotřebí chladit, ale na za cenu nesnesitelného a mnohdy zbytečně vydávaného hluku.

Reklama

Slunečné léto klepe pomalu na dveře a tak úměrně s ním rostou i vyšší nároky na chlazení našich počítačů. Své o tom vědí uživatelé našeho fóra, kterým kousek po kousku zvyšující se teplota „kosí“ jednu GeForce GTX 480 za druhou a odesílá karty do křemíkového nebe. Pokud máte skříň osazenou více větrákama, máte možná vyhráno, avšak není mnohdy nutné, aby se točili na plné otáčky a tak nepříjemně rušily.

Sunbeamtech uvedla regulátory ventilátorů Smart
i Zdroj: PCTuning.cz

Polívčičku si chce s blížícím se létem přihřát i společnost Sunbeamtech, která momentálně připravuje uvedení dvou regulátorů ventilátorů. Smart Fan Controller 6 a Smart Fan Controller 3 můžete osadit do 5,25“, respektive 3,5“ pozice, přičemž dokáží regulovat tři nebo šest kanálů (ostatně už název mnohé napovídá :)

Smart Fan Controller 6 dokáže na jeden kanál regulovat až 30W, menší (3,5“) model poté o něco méně a to kulatých 20W. Přední panel pak dotváří perforovaná mřížka v černé barvě. Rychlost ventilátorů se nastavuje pomocí hliníkových potenciometrů. Pro dostatečné napájení je pak u obou typů vyžadován 4pinový Molex konektor. Rozsah vstupního napětí jsem zatím na stránkách výrobce nedohledal. Při dohledání jej ale do zprávičky zahrnu zpětně.

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama