asus-na-computexu-2010-ve-znameni-multimedii-a-3d-2-2
Novinka ASUS na Computexu 2010 ve znamení multimédií a 3D 2/2

ASUS na Computexu 2010 ve znamení multimédií a 3D 2/2

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 6. 2010 14:00 1

Ve druhém dílu obsáhlejší novinky se zaměříme na zvukovou kartu Xonar Xense a HD2 Media Player O!Play.

Reklama

ASUS Xonar Xense: zvuková karta a sluchátka pro hráče

ASUS na Computexu 2010 ve znamení multimédií a 3D 2/2
i Zdroj: PCTuning.cz

Sada zvukové karty ASUS Xonar Xense a sluchátek Sennheiser PC350 Xense Edition je výsledkem úzké spolupráce firem ASUS a Sennheiser. Xonar Xense byla speciálně vyvinuta pro tato sluchátka a společně se budou i prodávat. Naprostá kompatibilita zaručuje, že během přenosu nedojde ke snížení kvality zvuku. Každý detail zvuku vytvořeného hardwarem zvukové karty je věrně reprodukován kvalitní technologií sluchátek. Efekt prostorového zvuku, navržený pro hraní akčních a RPG her, dokonce zesiluje drobné okolní zvuky, a tím zlepšuje orientaci ve hře. Funkce potlačení šumu, přesný poziční zvuk, účinné stínění proti elektromagnetickému záření, 6,5mm odolné studiové jacky, podpora technologie Dolby Headphone 5.1 a zvukové jádro ASUS Xonar GX2.5 – to jsou hlavní přednosti této sestavy, kterou ocení nejen příznivci akčních a on-line her.  

ASUS O!Play HD2 Media Player

ASUS na Computexu 2010 ve znamení multimédií a 3D 2/2
i Zdroj: PCTuning.cz

Multimediální přehrávač ASUS O!Play HD2 podporuje přehrávání řady multimediálních formátů a také rozhraní USB 3.0, zajišťující až desetkrát rychlejší přenosy dat v porovnání se stávajícími přehrávači využívajícími rozhraní USB 2.0. Je vybaven velkokapacitním 3,5” pevným diskem a podporou NAS, umožňujícími ukládání a přehrávání multimediálních souborů. Přehrávač O!Play HD2 se dodává s předinstalovaným prohlížečem Opera, který dokáže zprostředkovat živé on-line vysílání více než 20 tisíc rádiových stanic. Uživatelé mohou vyhledávat prostřednictvím Googlu, navštěvovat Facebook, zpravodajské weby či stahovat fotografie z aplikací Picasa a Flicker – to vše v pohodlí svého obýváku. Přehrávač Zařízení rovněž podporuje nekomprimovaný 7.1kanálový zvuk, který využívají filmy v Full HD rozlišení.

ASUS Eee Media: snadný způsob stahování a prohlížení multimédií

Zařízení ASUS Eee Media umožňuje snadné hledání, stahování a zobrazování multimédií na TV. Kromě toho, že disponuje plnohodnotným webovým prohlížečem a možnostmi peer-to-peer připojení, spotřebovává velmi malé množství energie (méně než 10 W se zapojeným pevným diskem), a proto se hodí ke stahování větších multimediálních souborů. Tento kapesní přehrávač podporuje většinu formátů videa, audia i fotografií. K dalším užitečným funkcím se řadí zobrazení času, informací o počasí a novinových titulků.

Zdroj: TZ ASUS

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama