asus-uvadi-novy-multidotykovy-tablet-eee-pc-t101mt
Novinka Asus uvádí nový multidotykový tablet Eee PC T101MT

Asus uvádí nový multidotykový tablet Eee PC T101MT

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 5. 2010 18:00 1

Tablet lze využít jako netbook, čtečku elektronických knih či jiné interaktivní digitální zařízení.

Reklama

Tabletové provedení a vícedotykový displej předurčují počítač Eee PC T101MT k mnoha různým způsobům použití. V základním režimu funguje jako elektronické čtecí zařízení, na němž lze kdekoli pohodlně pročítat dokumenty nebo knihy. V režimu netbooku se počítač Eee PC T101MT mění v neocenitelného pomocníka pro různé prezentace, poznámky a diskuze, jelikož displej je možné různě naklánět tak, aby na něj zároveň vidělo více uživatelů.

S vícedotykovými funkcemi Eee PC T101MT je interakce s počítačem intuitivní a snadná. Zásluhou podpory vícedotykové technologie Multi-Touch Gestures systému Windows 7 je prakticky každou úlohu možné zvládnout pomocí klepnutí, přetažení či přitlačení. Bez problémů se dají přibližovat, otáčet nebo přesouvat fotografie.

Ovládání her je mnohem interaktivnější a stránky dokumentu lze otáčet prsty – přesně jako u skutečné knihy. Produkt se dodává společně se sadou aplikací s názvem TouchSuite, umožňující uživatelům provádět nespočet úloh jen za pomoci prstů. Za zmínku stojí úpravy fotografií v programu FotoFun, zápis poznámek v programu NotePad nebo ukládání ručně psaných upomínek v programu Memos.

Asus uvádí nový multidotykový  tablet Eee PC T101MT
i Zdroj: PCTuning.cz

Asus uvádí nový multidotykový  tablet Eee PC T101MT
i Zdroj: PCTuning.cz

Novinka je vybavena 256úrovňovým tlakovým snímačem, takže jeho citlivý 10,1" vícedotykový displej naprosto přesně rozpoznává rukou psané písmo – bez ohledu na to, zda byl použit prst nebo přibalený ergonomicky tvarovaný stylus.

Zdroj: TZ Asus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama