ctyri-android-telefony-v-podani-samsungu-a-aceru-jsou-na-svete
Novinka Čtyři Android telefony v podání Samsungu a Aceru jsou na světě

Čtyři Android telefony v podání Samsungu a Aceru jsou na světě

I.Putivlskyy

I.Putivlskyy

22. 5. 2010 13:00

 Google ve spolupráci se Samsungem i Acerem předvádí své "chytré" telefony

Reklama

Na probíhající press konferenci I / O v San Franciscu,  předvedl Google světu čtyři nové mobilní telefony založené na OS Android. Tři z nich pochází z dílny Samsung, poslední "mohykan"  pochází od firmy Acer.

Na obrázku vidíte Samsung Acclaim R880, jehož prodej brzy zahájí americký operátor U.S Cellular. Přístroj je vybaven operačním systémem Android 2.1, v nabídce nechybí plnohodnotná QWERTY klávesnice, Wi-Fi, Bluetooth, microSD karty,  3Mpx kamera. Novinka disponuje velkým 3,2 palcovým HVGA displejem.

Dále Samsung nabízí model i5801 Galaxy, který má 3,5mm Jack, OS: Android 2.1, Wi-Fi, podporu 3G a karet microSD. Je dost možné, že novinka ponese obchodní označení Galaxy 3.

Samsung i5500 - další přírůstek do rodiny Galaxy. Charakteristiky přístroje jsou podobné ostatním novinkám: GPS, Bluetooth, Wi-Fi, microSD, OS Android 2.1.

Poslední novinku, kterou představil Google na konferenci je od společnosti Acer. Jedná se o model Acer Liquid Stream vybavený  3,7 palcovým dotykovým displejem. Půjde o jeden z nejvybavenějších modelu řady Liquid Stream.

Další fotografie jsou dostupné na této stránce.

Zdroj: phandroid.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama