biostar-ta880g-hd-zakladni-deska-s-jednoduchym-pretaktovanim-procesoru-a-integrovaneho-videa
Novinka Biostar TA880G HD: základní deska s jednoduchým přetaktováním procesoru a integrovaného videa

Biostar TA880G HD: základní deska s jednoduchým přetaktováním procesoru a integrovaného videa

I.Putivlskyy

I.Putivlskyy

12. 5. 2010 11:30 5

Biostar TA880G HD: nabízí prosté a jednoduché přetaktování pomocí dvou firemních utilit

Reklama

Společnost Biostar dnes představila nový přírůstek do své rodiny. Jedná se o základní desku Biostar TA880G HD, která je založená na novém čipsetu AMD 880G. Spolu s nově představenou deskou, tchaiwanská firma předvedla světu dva zajímavé nástroje: BIO-unlocKING a GameBoost.

Biostar TA880G HD má v sobě zabudovaný Southbridge SB850 s podporou Hyper Transport 3.0, dále deska přináší integrovanou grafiku  Radeon HD 4250 běžící na 560MHz frekvenci (jádro) s podporou DirectX 10.1, UVD2, i v neposlední řadě Asymmetric Hybrid CrossFire

Biostar BIO-unlocKING nabízí automatickou schopnost detekce zamčených jader procesoru AMD, takže si uživatel dokáže velmi snadno odemykat zamčená jádra. Například pro úspěšné odblokování dvou skrytých jader Phenom II X4 960T, stačí pouhé stisknutí tlačítka F6, při náběhu systému. Samotný proces odblokování jader je demonstrován na tomto videu:

Další exkluzivní novinkou v podání Biostaru je GameBoost, který umožňuje změnit taktovací frekvenci integrovaného grafického jádra Radeon HD4250 ze standardních 560MHz až na 700MHz pouhým jednoduchým stisknutím tlačítka F7. Je to velmi jednoduché, stačí zmáčknout kouzelné tlačítko a deska vše udělá za vás.

Zdroj: thg.rubiostar.com.tw  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama