necekany-zvrat-u-neofonie-tablet-wepad-prejmenovan-na-wetab
Novinka Nečekaný zvrat u Neofonie - tablet WePad přejmenován na WeTab

Nečekaný zvrat u Neofonie - tablet WePad přejmenován na WeTab

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 5. 2010 03:00 2

Německý výrobce mění nezvykle těsně před příchodem 11,6“ tabletu na trh jeho název. Stála za změnou až nápadná podoba s konkurenčním řešením od Apple?

Reklama

Očekávaný tablet od společnosti Neofonie si už můžete dokonce v sousedním Německu předobjednat, rozdílem je ovšem to, že plánovaný název WePad vystřídalo nové pojmenování WeTab. Co k tomu výrobce vedlo, není známé, ale předpokládám, že za neočekávaným krokem stojí snaha odlišit se od konkurenčního Apple iPad.

Nečekaný zvrat u Neofonie - tablet WePad přejmenován na WeTab
i Zdroj: PCTuning.cz

Specifikace jsou pochopitelně totožné. Tablet nabídne 11,6“ multi-dotykový displej s rozlišením 1366 x 768 px a procesor Atom N450 s frekvencí 1,66 GHz (ten Atom je opravdu všude:). Úložný prostor zajišťuje flash paměť o velikosti 16 nebo 32 GB. Dále naleznete 1,3Mpix webkameru, čtečku paměťových karet, dva USB porty, Bluetooth 2.1, čip WiFi a volitelně i 3D a GPS. Přítomen je i akcelerometr a baterie umožňující dobu provozu až 6 hodin.

Rozměry jsou poté 288 x 190 mm a hmotnost 850 gramů. Dopřát byste si měli také Full HD videa, které bude mít na starost čip Broadcom a výstupu HDMI. Cena tabletu založeného na operačním systému Android je stanovena na €569.

Zdroj: TCM

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama