battle-net-a-facebook-herni-sluzby-se-uz-dotkly-socialnich-siti
Novinka Battle.net a Facebook: herní služby se už dotkly sociálních sítí

Battle.net a Facebook: herní služby se už dotkly sociálních sítí

I.Putivlskyy

I.Putivlskyy

7. 5. 2010 21:00 13

Sjednocení Facebooku i Battle.netu? Bude to stát opravdu za to?

Reklama

Celosvětově proslulá a všemi námi milovaná společnost  Blizzard Entertainment oznámila, že její herní klient (služba) Battle.net bude podporovat řadu funkcí ze sociální sítě Facebook. Tímto způsobem bude sjednocen jeden z největších online - herních klientů s jednou z největších sociálních sítí. A co to vlastně přináší pro nás - řadové hráče? V první fázi sjednocení u hráčů hry StarCraft II: Wings of Liberty, (teď  vlastně BETA verzi této hry) se naskytne unikátní  příležitost přidávat svoje přátelé na Facebook, které jsou taktéž uživateli firemních produktů Blizzard Entertainment, do svého seznamů přátel na Battle.net, což obstarává snazší a pohodlnější komunikaci pro hráče samotné.

„Rádi bychom navázali úspěšnou spolupráci na bázi sjednocení těchto 2 klientů. To umožní a zajistí našim klientům (hráčům) rychlou, pohodlnou, bezstarostnou komunikaci a mnohem větší požitek ze hry - říká výkonný ředitel společnosti Blizzard Entertainment Paul Sams. Díky této nové funkci být v kontaktu se svými kamarády na Battle.net a hrát StarCraft II a ostatní produkty firmy Blizzard, je mnohém snažší a komfortnější“

alt

Nová vlastnost - import kontaktů z Facebooku do servisu Battle.net - již brzy proběhne v testovací fazi v rámci probíhajícího BETA testu StarCraft II: Wings of Liberty. Později, až bude zahájen prodej hry, bude tato funkce dostupná úplně všem hráčům. Nechme se překvapit jak to dopadne.

Zdroj: thg.ru

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama