midgard-white-knight-mid-tower-ala-chladnicka
Novinka Midgard White Knight: mid-tower ala chladnička

Midgard White Knight: mid-tower ala chladnička

Mirek Kočí

Mirek Kočí

6. 5. 2010 11:40 4

Xigmatek vypustil další variaci na původní model vydaný minulý rok v létě. Je o co stát?

Reklama

Firma Xigmatek připravuje vypuštění své nejnovější počítačové skříně zvané Midgard - White Knight. Už název napovídá, že se jedná o další modifikaci mid-towerové skříně Midgard, která byla na trh uvedena již minulý rok v létě a zaujala spíše nenáročné uživatele.

Midgard White Knight: mid-tower ala chladnička
i Zdroj: PCTuning.cz

Ocelové šasi o hmotnosti 9,28 kilogramu disponuje rozměry 210 x 478 x 510 mm.  I/O panel, umístění vpředu ve spodní části (2/3), nabízí konektor eSATA, dva USB 2.0 porty a audio výstupy. Čelo bílého rytíře nabídne i pět 5,25“ šachet pro osazení optickými mechanikami. Využít můžete také už dnes standardní bezšroubkovou montáž pevných disků, mechanik a grafických karet.

Midgard White Knight: mid-tower ala chladnička
i Zdroj: PCTuning.cz

120mm ventilátory naleznete v balení dva - jedním osadíte přední část, druhý bude vyfukovat teplý vzduch ven ze skříně. Na obrázku můžete také vidět čtyři předpřipravené otvory pro případné využití vodního chlazení. Bílá barva nemusí úplně až tak každému vyhovovat. Celkově mdlé, nevýrazné, chtělo by se říct až odpudivé provedení tohoto produktu mi evokuje přenosné chladničky dob minulých. Ale proti gustu žádný dišputát. Midgard White Knight by měl být k dostání od 11. června. Kvalitě provedení je úměrná i cena - €69,9.

Zdroj: TCM

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama