gigabyte-open-overclocking-2010-souboj-nejlepsich-taktovacu
Novinka Gigabyte Open Overclocking 2010 - souboj nejlepších taktovačů

Gigabyte Open Overclocking 2010 - souboj nejlepších taktovačů

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 4. 2010 14:00 2

Blíží se největší událost svého druhu na světě, v hlavní roli Gigabyte a overclockeři.

Reklama

Společnost Gigabyte Technology přední výrobce základních desek, grafických karet a dalšího hardware dnes s hrdostí oznamuje, že 3. ročník Open Overclocking šampionátu v přetaktovaní (GO OC) je připravený ke spuštění. Soutěže GO OC 2010 se zúčastní 33 zemí, čímž se stane v oblasti přetaktování největší událostí svého druhu na světě! Nejlepší overclockeří nadešel čas obléci brnění – boj začíná.

Tento rok proběhnou kvalifikační kola v jednotlivých zemí v průběhu dubna a května. Gigabyte bude hostit kandidáty z celého světa, v krajinách jako Argentina, Austrálie, Belgie, Čína, Česká republika (společná kvalifikace pro Česko a Slovensko), Dubaj, Francie, Německo, Řecko, Hong Kong, Maďarsko, Indie, Indonésie, Itálie, Japonsko, Korea, Mexiko, střední východ, Holandsko, skandinávské země, Peru, Filipíny, Polsko, Rumunsko, Rusko, Srbsko, Singapur, Jižní Afrika, Španělsko, Taiwan, Turecko, Velká Británie a Ukrajina. Vítězové kvalifikace z jednotlivých zemí budou soutěžit v regionálním finále, které se uskuteční v Asii, Číně, Evropě, Severní a Jižní Americe, přičemž globální šampionát bude na Taiwanu v září 2010.

Gigabyte Open Overclocking 2010 - souboj nejlepších taktovačů
i Zdroj: PCTuning.cz

“Naše společnost s hrdostí uvádí největší a nejvíce očekávanou událost roku v oblasti přetaktování, Tento rok máme vyšší počet účastnících se zemí než kdykoliv předtím,” řekl Tim Handley, zástupce ředitele pro marketing základních desek “ Velmi nás těší, že tento rok používáme nejvýkonnější desku, která se spolu s úžasným procesorem Intel Core i7 980X Extreme Edition aktuálně umístnila na vrcholu všech nejdůležitějších OC rekordů. Vyzýváme overclockery z celého světa, aby se zúčastnili GO OC a vydobyli se nejvyšší možné vavříny – stali se mistrem světa na GO OC 2010!”

Zdroj: TZ Gigabyte

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama