gainward-gtx-400-s-cuda-editorem-super-loiloscope
Novinka Gainward GTX 400 s CUDA editorem Super LoiLoScope

Gainward GTX 400 s CUDA editorem Super LoiLoScope

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 4. 2010 12:00

K novým GeForce dostanete v podání Gainward a Loilo Inc. zkušební verzi CUDA edtoru a slevový kupón na jeho plnou verzi.

Reklama

Společnost Gainward, stejně jako Zotac a MSI, bude ke svým grafickým kartám založených na architektuře Fermi přibalovat zkušební verzi CUDA editoru Super LoiLoScope od Loilo Inc.

Gainward GTX 400 s CUDA editorem Super LoiLoScope
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Gainward GTX 400 s CUDA editorem Super LoiLoScope
i Zdroj: PCTuning.cz

Nástroj sám o sobě platí za pomocnou berličku amatérům, kterým má zjednodušit práci s videem. Uživatelské rozhraní v pestrých barvách a se „stylovými“ ikonami je v Japonsku hitem. Jak bude působit na konzervativní Evropany, se můžeme pouze domnívat. Někomu může přijít mírně infantilní, jinému může pro změnu vyhovovat. Osobně patřím k první skupině...

Super LoiLoScope využívá akceleraci GPU pro dekódování a enkódování videa. Srovnání uvádí, že je až 10x rychlejší než kdyby úkon zpracovával procesor, překvapivé :) Opěvovaná technologie nVidia CUDA zde hraje prim. Partnerství mezi Loilo Inc. a Gainward přináší i poměrně zajímavou nabídku - v rámci balení vám bude na plnou verzi poskytnuta 25% sleva. Nástroj nepatří k nejlevnějším, běžná cena je $88. Nabídka je to tedy poměrně lákavá.

Zdroj: TCM Softpedia

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama