asus-predstavil-ctyri-modely-rady-eeetop-pc-et2010
Novinka Asus představil čtyři modely řady EeeTop PC ET2010

Asus představil čtyři modely řady EeeTop PC ET2010

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 4. 2010 14:00 4

Na trh směřují všestranná PC typu all-in-one, která splňují veškeré požadavky na nenáročnou práci i domácí zábavu

Reklama

Modely Eee PC 2010AG, 2010AGT, 2010P a 2010PNT disponují 20“n displejem s rozlišením 1400 x 900 obrazových bodů a tloušťkou pouhých 2,54 cm, což ušetří uživatelům nějaké to místo na stole.

Zařízení EeeTop PC ET2010PNT a ET2010AGT jsou vybaveny displejem s podporou vícedotykového ovládání. Jeho prostřednictvím mohou například uživatelé pouhými dvěma prsty snadno přibližovat a otáčet fotografie, což je náramná věc.

Asus představil čtyři modely řady EeeTop PC ET2010
i Zdroj: PCTuning.cz

Základem jsou poté procesory AMD Athlon II, respektive Intel Atom D410 a D510. veškeré specifikace můžete vidět v přiložené tabulce níže. Výrobce neopomněl ani hodnotný software - platforma Eee Docking se skládá z nástrojů Eee Amuse, Eee Sharing, Eee Xperience a Eee Tools. 

Cloud Computing:

Asus Vibe je předinstalované univerzální úložiště, které uživatelům poskytuje přístup k multimediálnímu obsahu - hudbě, videím, hrám, magazínům, elektronickým knihám, materiálům pro e-learning a Live TV.

Asus WebStorage umožňuje přístup k souborům kdykoli a odkudkoli. Díky intuitivnímu rozhraní „táhni a pusť“ lze snadno sdílet soubory s přáteli nebo jinými počítači. Data jsou také automaticky zálohována pro případ ztráty nebo poškození.

Asus představil čtyři modely řady EeeTop PC ET2010
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Asus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama