biostar-ta890fxe-umi-odemykat-jadra-u-procesoru-amd
Novinka Biostar TA890FXE - umí odemykat jádra u procesorů AMD

Biostar TA890FXE - umí odemykat jádra u procesorů AMD

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 4. 2010 14:30

Biostar uveřejnil speciifikace novinky, která se chlubí i funkcí BIO-unlocKING, pro snadnější odemykání jader u AMD procesorů.

Reklama

Po prvních a dá se říct, že i spíše obecných informacích, kterými nás o připravované desce TA890FXE Biostar obdařil na veletrhu CeBIT, se konečně rozhodl uveřejnit její finální specifikace . Jedná se o první počin z nové edice T, a jak název napovídá, model využívá nové čipové sady AMD 890FX.

Biostar TA890FXE -  umí odemykat jádra u procesorů AMD
i Zdroj: PCTuning.cz

Biostar TA890FXE -  umí odemykat jádra u procesorů AMD
i Zdroj: PCTuning.cz

Na atraktivním černém PCB naleznete poměrně bohatý chladicí systém, čtyři pozice pro paměťové moduly DDR3 s maximálním taktem až 1800 MHz a čtyři sloty PCI Express x16 pro náročné uživatele tíhnoucí ke konfiguraci CrossFireX. Zajištěna je podpora procesorů Athlon II, respektive Phenom II s maximálním TDP (thermal design power) 140W.

Model TA890FXE dále nabídne i jeden eSATA a pět SATA 6.0 Gb/s portů, síťovou kartu, 7.1 kanálové audio, konektor FireWire, LED a kvalitní pevné kondenzátory. Napájení procesoru je šestifázové, připravena je i funkce BIO-unlocKING, která má ulehčit odemykání jader v AMD procesorech. Do obchodů přijde novinka koncem měsíce za dosud neupřesněnou cenu.

Zdroj: TCM

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama