thermaltake-element-v-pro-gtx-480
Novinka Thermaltake Element V pro GTX 480

Thermaltake Element V pro GTX 480

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 3. 2010 14:00 12

Thermaltake uvádí na trh nový bigtower uzpůsobený „náročným“ grafikám GeForce GTX 480 a GTX 470.

Reklama

O připravované počítačové skříni Element V z produkce Thermaltake jste se na našem magazínu mohli dočíst již v prvních dnech kalendářního roku 2010. A nyní, skoro po čtyřech měsících a snad i v návaznosti na vydané DX11 grafiky nVidie, se Thermaltake konečně rozhodl vypustit připravovaný bigtower na trh.

Thermaltake Element V pro GTX 480
i Zdroj: PCTuning.cz

Design a vše kolem je uzpůsobeno fanouškům nVidie, kdo má chlapce ze Santa Clary rád, ten se bude tetelit blahem. Rozměry skříně jsou 532 x 220 x 537 mm a hmotnost 14,1 kilogramů. To samo o sobě značí, že se nejedná o žádné chatrné šidítko, ale o solidní kousek. Přední čelo je osazeno pěti 5,25" pozicemi, zajištěna je i kompatibilita pro 3,25" pozice a jeden 2,5" HDD/SSD slot. Nahoře zaujímá své místo I/O panel s konektory pro audio, eSATA a čtyřmi USB porty.

O dostatečný průtok vzduchu se stará - 230 mm ventilátor Colorshift v bočnici, jeden 200 mm ventilátor nahoře, dva 120 mm větráky vpředu a poslední 120 mm ventilátor umístěný vzadu těsně pod zdrojem. Pro vyznavače ticha jsou připraveny otvory pro vodní chlazení. Pro lepší odvod ztrátového tepla může uživatel využít vzduchového tunelu, který by měl pomoci konfiguracím s Multi-GPU (Tri-SLI, Quad-SLI) k lepším provozním vlastnostem. Thermaltake Element V Edition v edici nVidia dorazí na pulty obchodů v dubnu. Základní verzi můžete zakoupit už nyní. 

P.S. Já osobně zůstanu věrný do této chvíle bezkonkurenčí skříni Stacker 830 Evo.

Zdroj: Thermaltake

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama