msi-uvedlo-radeony-s-chladicem-twin-frozr-ii
Novinka MSI uvedlo Radeony s chladičem Twin Frozr II

MSI uvedlo Radeony s chladičem Twin Frozr II

Mirek Kočí

Mirek Kočí

24. 3. 2010 11:00 3

MSI uvedlo na trh další vymazlené Radeony. Muziku tvrdí chladič Twin Frozr II a použité kvalitní komponenty.

Reklama

Společnost MSI dnes oficiálně představila nové grafické karty s jádrem Cypress a nereferenčním chlazením Twin Frozr II. Ačkoliv karty nepatří do známé série Lightning, nabídnou stejně jako v jejím případě speciální PCB v černé barvě, kvalitní součástky a vylepšené chlazení.

MSI uvedlo Radeony s chladičem Twin Frozr II
i Zdroj: PCTuning.cz

MSI uvedlo Radeony s chladičem Twin Frozr II
i Zdroj: PCTuning.cz

Na starosti ho má dvojice 80 mm ventilátorů s PWN regulací a čtveřice heat-pipe trubiček. Dvě z nich jsou 8 mm průměru a MSI je nazývá SuperPipe. Takto sofistikované chlazení by mělo nabídnout oproti základním verzím lepší teploty až o 12°C. R5850 Twin Frozr II nese 1440 unifikovaných jednotek, jádro je taktováno na 725 MHz, paměti běží na kulatých 4000 MHz. Šířka paměťové sběrnice je poté 256bitů.

Druhý model R5870 Twin Frozr vychází z nejvýkonnější jednočipové karty současnosti Radeonu HD 5870. Využívá tak rovných1600 unifikovaných jednotek. Jádro má frekvenci 850 MHz, videopaměť tiká na 4800 MHz. Obě nereferenční grafiky nabídnou samozřejmě podporu DirectX 11, Eyefinity a konektivitu v podobě DVI, HDMI a Displayportu. Tím výčet informací končí. Cena a dostupnost nebyla oznámena, zatím…

Zdroj: TCM

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama