novy-koncept-tabletu-microsoft
Apple Novinka Nový koncept tabletu Microsoft

Nový koncept tabletu Microsoft

Michal Kleman

Michal Kleman

18. 3. 2010 19:00 17

 Dění okolo iPadu od Apple naznačuje, že mezi smartphony a netbooky se "vejde" ještě jeden druh zařízení, jak bude vypadat v podání Microsoftu?

Reklama

O tabletu Microsoftu se mluvilo již během minulého roku, avšak informace o něm zapadly kvůli nadšení z nového zařízení společnosti Apple. Na internet se již dostaly obrázky konceptu, který původně vypadal jako netbook s druhou obrazovkou místo klávesnice. Tentokrát si však koncept vzala na starost londýnská designérská firma Umang Donkey a na svět se dostalo zajímavé dílo.

Nový koncept tabletu Microsoft
i Zdroj: PCTuning.cz

Projekt této společnosti nabídne vše, co bychom mohli od tabletu s operačním systémem Windows Phone 7 Series čekat. Tento systém bude pravděpodobně lépe spolupracovat se zařízeními s větší obrazovkou, a na to hraje koncept s osmipalcovou obrazovkou. Zajímavá je i přítomnost dvou videokamer pro 3D videohovory, nebo dva joysticky v zadní části tabletu. Zabudovaný stojan se pak dá překlopit a poskytne plnohodnotnou QWERTY klávesnici.

Toto je samozřejmě jen koncept, který s velkou pravděpodobností nebude realizovaný, nemluvě o tom, že si jej Microsoft neobjednal. Na druhou stranu jde o zajímavou cestu, kam by se mohly dále tablety a malá přenosná zařízení vyvíjet.

Podle

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama