battlefield-bad-company-2-havok-v-plne-parade
Novinka Battlefield: Bad Company 2 - Havok v plné parádě

Battlefield: Bad Company 2 - Havok v plné parádě

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 3. 2010 19:01 15

Destrukce prostředí v akční řežbě Battlefield: Bad Company 2 je naprosto fenomenální. Podívejte se na přiložené video.

Reklama

Na akční řežbu Battlefield: Bad Company 2 jsem se od počátku nesmírně těšil. Po rozpačitém titulu Call of Duty: Modern Warfare 2, který sice lámal žebříčky prodejnosti po celém světě, ale dle mojich představ ani zdaleka nedosahoval atmosféry a hlavně nefalšované zábavy prvního dílu, jsem tak svůj zrak upnul k počinu od EA. O tom, že zklamání se nejspíše konat nebude (narozdíl od titulu Alien vs. Predator), mě přesvědčila už multiplayerová demoverze, která se v mém případě stala velmi návykovou, a těžko jsem z ní spouštěl oči. Hnacím motorem válečné akce je především skvělý fyzikální model.

Battlefield: Bad Company 2 - Havok v plné parádě
i Zdroj: PCTuning.cz

Battlefield: Bad Company 2 - Havok v plné parádě
i Zdroj: PCTuning.cz

Battlefield: Bad Company 2 - Havok v plné parádě
i Zdroj: PCTuning.cz

Havok doslova exceluje - demoliční četa se tak hlásí s plnou parádou do služby. Nabízí se paralela s posledním titulem využívající konkurenční technologii PhysX. Dark Void se ve srovnání s BC 2 musí právem červenat. Na konfiguraci s Radeonem ASUS HD 5850, 4GB operační paměti a procesorem Core i5 750 na taktu 4,0 GHz hra šlape jako hodinky. I po grafické stránce patří Bad Company 2 k nadprůměru. Čas od času sice narazíte na slabší textury a určitou chudost prostředí, vynahrazuje vám to ale otevřenější povaha celé hry a slušná AI nepřátel. Koridor je v případě BC 2 o něco širší než u Modern Warfare 2.

Samostatnou kapitolou je poté fenomenální zvuk, který odlišuje tento titul od zbytku startovního pole. K dokonalému multiplayeru nám tak vývojáři servírují také velmi kvalitní kampaň pro jednoho kráče, která ani na chvilku nenudí. Novinku berte jako takový malý předkrm před kompletní recenzí. Grafické karty jsou otestované a článek bude na magazínu co nevidět. Do té doby vezměte zavděk trojicí obrázků a přiloženým videem z mojí produkce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama