battlefield-bad-company-2-valka-na-vasem-pc
Novinka Battlefield Bad Company 2 - válka na vašem PC

Battlefield Bad Company 2 - válka na vašem PC

Mirek Kočí

Mirek Kočí

21. 2. 2010 15:00 21

Nadcházející akční titul nabízí neuvěřitelnou hratelnost a zábavu v již v dosud uvolněné BETA verzi. Vyzkoušejte válku na vašem PC.

Reklama

28. leden roku 2010 byl pro všechny fanoušky akčních her takovým malým svátkem. Uvolněna byla totiž BETA verze hry Battlefield Bad Company 2. Po stažení souboru o velikosti zhruba 1,5 GB a jeho následné instalaci jste vyzváni k vytvoření/zalogování do vašeho EA účtu a poté autorizaci pomocí unikátního beta klíče. To jsou ve zkratce nezbytné kroky, které-li splníte, můžete se k vaší radosti pustit do hraní BETA verze Bad Company 2.

Bitva se odehrává na jediné mapě nesoucí jméno Port Valdez, což je přístav, který se stal bojištěm ruských a amerických sil. K dispozici je mód zvaný rush, což je vlastně obdoba známého Search and Destroy, kdy má útočící strana za úkol zničit všechny cílové body a tím postoupit hlouběji do území obránců.

Zpočátku jsem ke hře přistupoval skepticky, ale postupem času si mě získala takovým způsobem, že jsem se rozhodl k předobjednávce. Dynamická a hodně návyková akce vás vtáhne do hry opravdu nevídaným způsobem. Skvělý fyzikální model poté přináší i nový taktický prvek. Zničit lze totiž doslova vše. Úkryt v budově již nepřináší tradičně pouze úlevu, kdy se můžete ošetřit, doplnit munici, případně si protivníka tzv. „vykempit“. V Bad Company 2 vám bude ve většině případů odměnou smrt. Prolétající nepřátelský vrtulník z vás v okamžiku učiní doutnající škvarek pod sutinami dočasného útočiště. Hra vás tak nenudí ani na vteřinu a mnohými odepisovaný Havok má tak podle všeho stále co říct. 

Battlefield Bad Company 2 - válka na vašem PC
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Battlefield Bad Company 2 - válka na vašem PC
i Zdroj: PCTuning.cz

Core i5 750 - 4,4 GHz

Battlefield Bad Company 2 - válka na vašem PC
i Zdroj: PCTuning.cz

Core 2 Duo E4500 - 2,93 GHz

Vašim uším bude lahodit také geniální zvuk, zapomenuty jsou doby monotónně se opakující zvukové smyčky, která měla za úkol suplovat válečnou vřavu. V Bad Company 2 se vše odehrává v reálném čase - kolem vás sviští kulky od sniperů, opodál vybuchují granáty a nad hlavou vám zrovna přelétl nepřátelský vrtulník, který právě ničí vaši základnu. Výsledný dojem je opravdu excelentní. Hratelností a atmosférou pro mě BETA zadupala do země i takový titul, jakým je Alien vs. Predator.

Vzhledem k destrukčnímu modelu využívá hra zdárně čtyřjádrové procesory. Vlastníte-li dvoujádro zase tak moc zoufat nemusíte, každopádně bude nutné sáhnout k některým ústupkům v nastavení. Optimalizace je jedním slovem výborná - takže si bezproblému zahrají i majitelé slabších sestav. V rozlišení 1280 x 1024 pixelů a nastavením nízkých detailů se v kombu procesoru Core i5 750 na taktu 4,4 GHz a grafické karty ATI Radeon HD 5850 drží snímky bezpečně okolo 200. Hra vyjde v Evropě oficiálně 5. března pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3. Těšíme se ...moc

Battlefield Bad Company 2 - válka na vašem PC
i Zdroj: PCTuning.cz

pro zvetšení klikněte - nastavení vše na low - 1xAA + 0AF, HBAO OFF

Battlefield Bad Company 2 - válka na vašem PC
i Zdroj: PCTuning.cz

pro zvětšení klikněte - nastavení vše na high - 8xAA + 16AF, HBAO ON

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama