msi-radeon-hd-5770-hawk-grafika-pro-pretaktovani
Novinka MSI Radeon HD 5770 HAWK - grafika pro přetaktování

MSI Radeon HD 5770 HAWK - grafika pro přetaktování

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 2. 2010 19:00 6

Společnost MSI představila novou řadu grafických karet pro náročné uživatele. Hlavní roli hrají chladič Twin Frozr II a kvalitní komponenty.

Reklama

Společnost MSI se v poslední době stává specialistou na vymazlené nereferenční grafické karty. Po známé edici Lightning, tak budou do portfolia společnosti postupně uváděny také akcelerátory z nové rodiny HAWK. Debut nové řady bude mít na starosti Radeon HD 5770, který nese 800 unifikovaných jednotek, využívá 128bitové šířky paměťové sběrnice a disponuje 1 GB videopaměti GDDR5.

MSI Radeon HD 5770 HAWK - grafika pro přetaktování
i Zdroj: PCTuning.cz

Radeon HD 5770 HAWX

Stejně jako v případě „bleskových karet“ bude nová rodina využívat speciální PCB v černé barvě, kvalitní součástky a vylepšené chlazení. To bude mít na starost nám všem známý chladič Twin Frozr II se kterým jsme vás seznámili již v samostatném článku MSI GTX 275 Lightning - solidní výkon, vysoká cena. Nereferenční chladič je dvouslotový, zabere vám tak ve skříni dvě pozice a bude disponovat trojicí heat-pipe trubiček.

MSI Radeon HD 5770 HAWK - grafika pro přetaktování
i Zdroj: PCTuning.cz

Je to Radeon z edice Lightning nebo HAWK? Je to chladič Twin Frozr II !

Jestřábí Radeon dále nabízí podporu rozhraní DirectX 11 a technologie Eyefinity. Na čele karty poté můžete spatřit konektory HDMI, DVI, DisplayPort a chybět by nemělo také rozumné umístění bodů k měření napětí jádra a pamětí. Nyní nám to hračičkové z MSI opět ulehčili a body vyvedli na stranu karty. Není již zapotřebí zkoumat dlouhavě kartu a schémata, abychom věděli kde napětí měřit. Pokud jste dočetli až sem, určitě vás zajímá cena a dostupnost. Závěrem vás nejspíše zklamu, protože výrobce toto tajemství úzkostlivě stráží.

Zdroj: TCM

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama