asus-essentio-cg5275-novy-herni-pocitac
Novinka Asus Essentio CG5275: Nový herní počítač

Asus Essentio CG5275: Nový herní počítač

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 1. 2010 14:00 12

Počítač v sobě kombinuje solidní výkon s futuristickým vzhledem a povyšuje tak herní zážitek na novou úroveň.

Reklama

Společnost Asus představila na CES 2010 v Las Vegas nový stolní stolní počítač pro hráče. Model Essentio CG5275 je vybaven nejnovějšími procesory Intel Core i5 a i3, až 12 GB DDR3 operační paměti a samostatnou grafickou kartou nVidia GeForce GTX260 s 896 MB video paměti či 1 TB úložištěm, na které se vejde více her, videa, filmů a dalších dat. Zařízení v sobě kombinuje několik funkcí zaměřených na uživatele, mezi nimiž hraje významnou roli funkce Asus EPU.

Asus Essentio CG5275: Nový herní počítač
i Zdroj: PCTuning.cz

Asus Essentio CG5275: Nový herní počítač
i Zdroj: PCTuning.cz

Ta monitoruje využití energie a také nabízí možnost hardwarového přetaktování na požádání. Rovněž provádí celkovou systémovou diagnostiku všech ostatních komponent, čímž zajišťuje dobrou účinnost systému. Model CG5275 je vybaven dále technologií Q-fan, která systému umožňuje, aby pracoval maximální rychlostí a přitom byl i nadále velmi tichý.

Bezdrátové připojení pomocí rozhraní 802.11n umožňuje vysokorychlostní přenos dat a spolupráci mezi zařízeními využívajícími toto rozhraní. S funkcí AI Security můžete zabezpečit všechna zařízení a funkce AI Boot nabízí možnost volby priority při pořadí spouštění počítače. Cenu společnost Asus prozatím nezveřejnila.

Zdroj: Asus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama