sony-ozivuje-notebooky-vaio-t-v-hlavni-roli-procesory-intel-culv
Novinka Sony oživuje notebooky VAIO T - v hlavní roli procesory Intel CULV

Sony oživuje notebooky VAIO T - v hlavní roli procesory Intel CULV

Mirek Kočí

Mirek Kočí

31. 12. 2009 14:00 3

Elektrická defibrilace řady Vaio T v podání společnosti Sony. Nové modely pohání úsporné procesory Intel CULV a umí až 8 GB RAM.

Reklama

Zhruba pět měsíců poté, co byla z důvodu velké konkurence stažena z trhu řada notebooků Vaio T, připravuje společnost Sony jejich návrat. Ten se týká prozatím pouze Japonska, ale očekávám, že zanedlouho dorazí také do našich končin.

Sony oživuje notebooky VAIO T - v hlavní roli procesory Intel CULV
i Zdroj: PCTuning.cz

Nové modely vycházejí z předešlé řady, nikoho tak jistě nepřekvapí jejich podobné rozměry a design. Zařízení pohání úsporné procesory Intel CULV (Consumer Ultra-Low Voltage) v několika variantách, konkrétně Celeron SU2300 na frekvenci 1,2 GHz, Core 2 Duo SU9400 (1,4 GHz) a Core 2 Duo SU9600 (1,6GHz). Dále disponují 11,1" displejem schopným zobrazit 1366 x 768 pixelů a mohou být osazeny paměťovými moduly o celkové kapacitě až 8 GB.

V arsenálu najdete integrované grafické jádro Intel GMA 4500MHD, Blu-ray nebo DVD mechaniku, WiFi, Bluetooth 2.0, webovou kameru a sítovou kartu. Úložiště je možné zvolit z jednoho 500 GB HDD nebo dvou 256 GB SSD. Se základní baterií má zařízení vydržet pracovat 11 hodin, s alternativní dokonce až úctihodných 17 hodin, no uvidíme. Cena je výrobcem stanovena na $1395.

Zdroj: TCM liliputing

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama