nejmensi-bezdratovy-usb-adapter-d-link-dwa-131
Novinka Nejmenší bezdrátový USB adaptér D-Link DWA-131

Nejmenší bezdrátový USB adaptér D-Link DWA-131

Mirek Kočí

Mirek Kočí

23. 12. 2009 17:00 9

USB adaptér o velikosti nehtu palce podporuje standard 802.11n a snadné zabezpečení pouhým stisknutím tlačítka

Reklama

Adaptér N Nano USB D-Link DWA-131 přináší snadný a cenově výhodný způsob upgradu možností bezdrátového připojení pro stolní nebo přenosné počítače. Nano adaptér umožňuje připojení k bezdrátové 802.11n síti s rychlostí downloadu až 300 Mb/s.

Model je vybaven funkcí WPS (Wi-Fi Protected Setup), která umožňuje vytvořit snadno a rychle bezpečné připojení k přístupovému bodu nebo směrovači s podporou WPS.Odstraňuje tak potřebu manuálního zadávání složitých šifrovacích klíčů. WPS automaticky nastavuje rozšířené zabezpečovací funkce s využitím WPA2 šifrování. Kromě toho je možné nakonfigurovat USB adaptér jednoduše také pomocí průvodce D-Link Quick Setup Wizard.

Nejmenší bezdrátový USB adaptér D-Link DWA-131
i Zdroj: PCTuning.cz

Novinka umí také technologii Smart Antenna pro současné vysílání několika datových streamů. Bezdrátové signály se mohou odrážet od zdí nebo stropů a pronikat tak kolem překážek na jinak nepřístupná místa. To pomáhá eliminovat mrtvé zóny a umožňuje uživatelům přijímat bezdrátové signály i v nejzazších koutech jejich domu nebo kanceláře. Dodávaná aplikace Wireless Manager pomáhá udržovat seznam nedávno používaných sítí. ový adaptér D-Link DWA-131 je v prodeji za doporučenou koncovou cenu 873 Kč bez DPH.

Zdroj: D-Link

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama