domaci-server-ts-mini-od-asus-na-trhu
Novinka Domácí server TS Mini od Asus na trhu

Domácí server TS Mini od Asus na trhu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 12. 2009 22:00 9

Asus představil domácí server TS mini, který slouží ke správě dat, streamování digitálního obsahu a lepšímu využití domácích sítí. 

Reklama

Na server si mohou uživatelé ukládat fotky, hudbu, videa a jakákoli další data z počítačů a dalších zařízení v domácnosti. Data jsou soustředěna na jednom místě, čímž je usnadněno jejich ukládání, sdílení a zabezpečení v rámci domácí sítě nebo na dálku prostřednictvím internetu. TS mini je vybaven procesorem Intel Atom a až 2 GB paměti DDR2. Pracuje na platformě Microsoft Windows Home Server a dále se vyznačuje podporou Gigabit Ethernet, šesti USB porty a dvěma porty eSATA. Zařízení disponuje až 4 TB úložné kapacity.

Domácí server TS Mini od Asus na trhu
i Zdroj: PCTuning.cz

Domácí server TS Mini od Asus na trhu
i Zdroj: PCTuning.cz

Ve spánkovém režimu využívá TS mini 24,5 W, během provozu stoupá jeho spotřeba na 27,9 W. Server je tedy vhodný pro každodenní nepřetržitý provoz datového centra a je schopen denně automaticky zálohovat data až z 10 počítačů, zároveň poskytuje možnost uskladnění dat na webu až do kapacity 500 GB, a to na rok zdarma. Uživatelé díky tomu mohou rozšířit svoji úložnou kapacitu nebo synchronizovat zálohování on-line.

Zdroj: Asus TZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama